Weerbericht:
In het oosten af en toe regen, in het westen enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Vier aangiften van diefstal

Toegevoegd: 27-02-2011, 18.17 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft dit weekend vier aangiften opgenomen van diefstal in Goes, Baarland, Axel en 's-Gravenpolder.

Tussen zaterdagmiddag 15.30 uur en zaterdagavond 22.30 uur is er ingebroken in een woning aan de Van Middelhovenstraat in Axel. Uit de woning zijn een onbekend geldbedrag, sieraden met een waarde van enkele honderden euro's en de autosleutel weggenomen.


Ook de personenauto, die bij de woning geparkeerd stond werd weggenomen. De toegang tot de woning is geforceerd; het totale schadebedrag is onbekend. De weggenomen personenauto is zondagochtend teruggevonden in Axel.

Zaterdagavond tussen 20.15 uur en 21.30 uur is er ingebroken in een woning aan de Florishoek in Baarland. Uit de woning zijn sieraden met onbekende waarde weggenomen. Er is een deur opengebroken. Het totale schadebedrag is onbekend.

Zaterdagavond tussen 20.00 uur en 23.45 uur is er ingebroken in een woning aan de Burgemeester Prumersstraat in 's-Gravenpolder. Uit de woning zijn sieraden met een totale waarde van duizenden euro's weggenomen. Er is een raam opengebroken. Ook hier is het totale schadebedrag nog onbekend.

In de nacht van zaterdag op zondag tussen 03.20 uur en 03.25 uur is, uit een horecagelegenheid aan de Wijngaardstraat in Goes, een laptop weggenomen. In verband met deze zaak is kort na de diefstal een 17-jarige jongen uit de gemeente Borsele aangehouden. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gianna (27-2-2011 om 22:48)
@John: dat zal wel helpen....Was het maar zo simpel.
John (27-2-2011 om 19:46)
Je word er niet goed van , van al die inbraken enz.! Ik weet wel waar ik 2 maart op ga stemmen ! Maar dat zal zeker niet op Links zijn !