Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
45 files van totaal 159 km

Vrouw beroofd van tas M'burg

Toegevoegd: 27-02-2011, 21.54 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Zaterdagavond is een 60-jarige vrouw uit Vlissingen in de Korte Noordstraat in Middelburg beroofd van haar tas.

Rond 23.20 uur liep de vrouw over de Korte Noordstraat, gaande in de richting van het Molenwater. Ter hoogte van de watertoren kwamen er twee jongens/mannen op één fiets aanrijden. Eén van hen sprak de vrouw aan.


Toen de vrouw omkeek, sprong de achterop zittende jongen/man van de fiets en gaf de vrouw een duw waardoor zij ten val kwam. De vrouw raakte door de val niet gewond. Toen de vrouw op de grond zat is haar tas van haar schouder getrokken. De jongens reden vervolgens met de tas weg in de richting van het Molenwater.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Harry (27-2-2011 om 22:40)
Dit is denk ik al de 10e keer dat ik hoor dat er mensen beroofd/overvallen worden door 2 gasten op een de fiets op een zaterdagavond Middelburg. Word het niet eens tijd om wat camerabeelden te gaan bekijken ofzo. of lokslachtoffers in te zetten. Het signalement ontbreekt, maar kan ik wel raden!
Cookie-instellingen beheren