Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
56 files van totaal 213 km

Kentekenbewijs ingenomen

Toegevoegd: 27-02-2011, 21.56 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Vrijdagavond heeft de politie het kentekenbewijs van een personenauto ingenomen. De auto maakte een hard geluid en zal daarom technisch onderzocht moeten worden door de politie.

Vrijdagavond rond 20.30 uur zagen en hoorden agenten een auto wegrijden vanaf de Aagje Dekenstraat in Vlissingen. De auto maakte een hard geluid. De auto was niet voorzien van de originele uitlaat en aan de voorzijde van de auto zaten twee oranje lampen die constant brandden.


Door de politie is technisch onderzoek aan de auto verricht. Hieruit bleek een geluidsoverschrijding van 16 dBA. Hiervoor kreeg de eigenaar, een 20-jarige man uit de gemeente Veere een bekeuring. Ook kreeg hij een boete voor gladde banden.

De auto werd meegenomen voor technisch onderzoek. Inmiddels heeft de man het voertuig weer terug. Hij heeft nu maximaal 28 dagen de tijd om zijn voertuig weer in originele (uitlaat) en veilige (banden) staat terug te brengen en opnieuw APK te laten keuren. Tot die tijd ligt zijn kentekenbewijs bij de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Niks honda hater (3-3-2011 om 08:29)
Het heeft niks met honda haat te maken, heb zelf jaren voor Honda Nederland gewerkt, waar het omgaat is dat er een hoop honda's een tering herrie maken,en t zijn meer honda's dan andere auto's, simpelweg omdat er meer van zijn, maar nogmaals, je werkt het gezeik zelf in de hand met die herrie van je
Mar (2-3-2011 om 23:27)
Hallo, wat een gekat zeg! Wat vinden jullie van de oplossing van Open Pijp? Zo'n silencer? Mij lijkt het een prima idee; maar niemand anders reageert hierop...
Honda'tje@ rien van der wekken & Harry (2-3-2011 om 21:07)
Speelgoed autotjes???? haha zet tegen een honda b16b of b18c-R een bmw m3 of een dikke amg mercedes dan ga je het niet redden . er zijn hier in de buurt geen bmw's die het redden tegen deze honda'tjes, dus er zal niet zomaar iets sneller wezen. zoals eerder al vermeld jullie zijn honda HATERS
Yese (2-3-2011 om 18:40)
Hoor liever een auto met een zwaar geluid, dan zo'n hybride autotje.. levensgevaarlijk die dingen! bij een zwaar geluid, weet je van te voren, dat er iets aankomt!! en jullie zijn allemaal haters tegen het oppimpen + mooi geluidje creëren..!
Harry (2-3-2011 om 17:46)
Gepimpte polo's golfjes en honda's zijn voor kleine kinderen! heel stoer vinden ze dat. ik niet. Wees dan een vent, haal goeie diploma's, krijg een goeie baan. en koop bijvoorbeeld een snelle bwm of mercedes. en dan zonder pimps heb je een stoerdere en snellere bak dan die kleuters
Rien van der wekken (2-3-2011 om 17:24)
Sinds wanneer kweek je respect door imet een open pijp te rijden. dat is toch super fake, denken dat je aandacht krijgt op die manier. snelle autootjes zijn dat over het algemeen toch niet. meer speelgoed autootjes, althans ze worden gebruikt als speelgoed door kleine jongens.
Cookie-instellingen beheren