Weerbericht:
Enkele buien. Overdag af en toe zon, later regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer Arnemuiden blust buitenbrandje in Kerklaan

Toegevoegd: 06-05-2005, 11.51 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

ARNEMUIDEN - De Stadsgewestelijke brandweer Vlissingen-/Middelburg is donderdagavond uitgerukt voor het blussen van een buitenbrand in Arnemuiden.

Rond kwart voor tien werden de brandweerlieden van de post aan de Arnestraat in Arnemuiden opgepiept voor het brandje, dat woedde aan de Kerklaan in het dorp. De brandweerlieden rukten binnen vier minuten uit met de tankautospuit 4534 en waren snel ter plaatse.

Ter plaatse stonden enkele autobanden in brand. Deze zijn door de brandweerlieden geblust met één straal hoge druk. Eerder deze week moest de brandweer van Arnemuiden al uitrukken voor een automatische brandmelding aan de Zilverenschorweg en een buitenbrandje aan de Steigerweg.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750