Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

'Zoekactie leverde niets op'

Toegevoegd: 02-03-2011, 16.48 uur
Door: Roland de Jong
ARNEMUIDEN - De uitgebreide zoekactie naar de Zeeuwse opvarenden van de gisteren bij Frankrijk gekapseisde viskotter heeft niets opgeleverd. Dat heeft de Nederlandse kustwacht zojuist bekend gemaakt.

Volgens de kustwacht is de zoekactie aan het begin van de middag gestaakt. Duikers het wrak van de kotter in gegaan en hebben, op de machinekamer na, het schip onderzocht. Er is nog niemand aangetroffen.


De kustwacht maakte eerder al bekend dat de vermisten afkomstig waren uit Zeeland. Volgens verschillende media gaat het om de broers Christiaan (27) en Mark de Ridder (22) uit Arnemuiden en hun neef Erik Tange (20) uit Oost-Souburg.

Zie ook:
- Drie Zeeuwen vermist op zee (02-03-2011)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nieuws (5-3-2011 om 19:33)
Volgens de laatste berichten is de N28 nu gekanteld en zijn er pompen geplaatst. Alle steun en kracht toegewenst aan alle betrokkenen...
Oud visser (5-3-2011 om 18:59)
Heel veel steun en sterkte toegewenst aan de familie leden die dit drama moeten mee maken maar ook voor de vissers die gezocht hebben naar hun collega,s want uit ervaring na zoiets ga je zondag weer naar zee toe en dat valt niet mee en hopen dat ze voor de nabestaanden snel gevonden worden
Mirelle (4-3-2011 om 12:11)
Heel veel sterkte toegewenst in het dragen van dit grote verdriet. God zij met jullie.
Ook een vissersvrouw (3-3-2011 om 23:19)
Woorden schieten te kort. Familie heel erg veel sterkte in deze periode. We bidden voor jullier
Wat erg! (3-3-2011 om 18:48)
Lieve mensen, Heel veel sterkte in het dragen van dit verdriet Gods zegen toegewenst Groeten
Manilla (3-3-2011 om 16:35)
Heel veel sterkte toegewenst wij zelf zijn machteloos, gods zegen toegewenst in de moeilijke tijden
Cookie-instellingen beheren