Weerbericht:
Geleidelijk meer bewolking, vanavond en morgen af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Auto over de kop na ongeval Axel

Toegevoegd: 02-03-2011, 17.39 uur - Update: 02-03-2011, 22.57 uur
De auto kwam na het ongeval op zijn kop terecht
De auto kwam na het ongeval op zijn kop terecht
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets
AXEL - In de Nassaustraat in Axel vond woensdagmiddag een eenzijdig verkeersongeval plaats.
 
Een 21-jarige automobilist uit Axel sloeg, onder invloed van alcohol, met zijn auto over de kop. Hierbij werd een lantaarnpaal geraakt die daardoor zwaar beschadigd raakte.


De brandweer kwam ter plaatse omdat de man in eerste instantie mogelijk bekneld zat, maar hij kon zelf uit de auto komen. De bestuurder werd door het ambulancepersoneel onderzocht maar bleek enkel wat schrammen te hebben opgelopen.

Een blaastest wees uit dat hij ruim 2 1/2x de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. De automobilist werd aangehouden ter zake rijden onder invloed en zijn rijbewijs werd ingevorderd.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (4-3-2011 om 15:57)
Juist, Ikke; jong of oud....met een slok op rijden ALTIJD fout!
Mar (4-3-2011 om 09:20)
@ Erik M.: Hallo, geen probleem met een slok op rijden als je niemand tot last bent? Dat is nou juist wat je niet van te voren weet; je reageert anders met drank op! Denk ff na man; hij is niet verzekerd met drank op hoor! En je zal er maar lopen of fietsen! Heb je net zoveel kreukels als die golf!
Ikke (4-3-2011 om 08:48)
Wat een gezaag over de " jeugd" hoe vaak hoor je niet dat oudere mensen van 30 à 40 jaar bezopen achter het stuur zitten en dan 4 x teveel gedronken hebben. Toevallig is het nu een jongere gast, maar het had Ook een ouder iemand kunnen overkomen die rijden bezopen net zo asso!!
Wouter1983 (4-3-2011 om 01:51)
Want die hebben hem tenslotte dat glaasje alcohol niet gegeven. Er zitten meer oudere met zulk gedrag op de weg dan jongeren Dank U!!
Wouter1983 (4-3-2011 om 01:50)
En kijk de afstand van de paal en plaats van de auto. Dan is dit een omrollertje geweest,anders had het dak er ook wel erger uitgezien.En ik wil niks goed praten over de bestuurder,maar hou de rest van je jeugd er buiten a.u.b.
Wouter1983 (4-3-2011 om 01:49)
(dan heb ik het niet over de leeftijd want zodra der 50plussers rijden wordt het vaak een lastige slingerende speciale manouvre die je moet uitvoeren) En als ik zo de auto bekijk is het niet geheel erg hard gedaan (max 60),een auto heeft niks nodig om op zijn bolletje te gaan liggen.
Cookie-instellingen beheren