Weerbericht:
Overwegend bewolkt en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 14 km

Uitslaande brand in sloopwoningen

Toegevoegd: 02-03-2011, 21.45 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - In een aantal sloopwoningen aan de Sottegemstraat in Vlissingen heeft woensdagavond enige tijd brand gewoed.

De uitslaande brand werd rond 20.40 uur ontdekt. Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio woedde de brand op de eerste etage van de woning. De brandweer kon niet voorkomen dat de brand doorsloeg naar de tweede verdieping.


Om de brand te blussen zijn er brandweerploegen uit Vlissingen en Koudekerke ingezet. De brand was snel onder controle. De brandweer heeft een naverkenning gedaan op de zolders van naastgelegen woningen.

Over de oorzaak van de brand is niks bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jeroen (3-3-2011 om 18:48)
Sjah, hadden ze dit maar moeten slopen, is vragen om problemen.
Talletje (3-3-2011 om 16:31)
Misschien goed dat er vermeld wordt dat er nog steeds mensen wonen in de Sottegemstraat en die zich nu niet bepaald meer veilig voelen.. Dus gemeente!!! Straatverlichting aan en meer controle van politie voor die paar maanden dat het nog duurt!!!!
Cookie-instellingen beheren