Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bromfietser geschept in Hansweert

Toegevoegd: 02-03-2011, 22.56 uur
Door: Manfred Berrevoets
HANSWEERT - In de Schoolstraat in Hansweert vond woensdagmiddag een aanrijding plaats.

Een 43-jarige automobilist uit de gemeente Reimerswaal reed over de Leklaan, komende vanuit de richting van de Berkellaan. Bij de kruising van de Leklaan met de Schoolstraat reed hij rechtsaf. Op dat moment naderde een 18-jarige bromfietser uit Yerseke, rijdend over de Schoolstraat in de richting van de Leklaan. Hij reed links van het midden van de Schoolstraat.


Er ontstond een aanrijding waarbij een 16-jarige duopassagiere, die achterop de bromfiets zat gewond raakte. Zij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De bromfietser bleek niet in het bezit van een rijbewijs en droeg geen helm.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (9-3-2011 om 09:42)
Ik snap niet dat de 11jarige bij de 18jarige achter op gaat. Als mij dochter dat zou zijn zou ze er thuis nog een keer extra van langs krijgen. Gelukkig dat ze het goed maakt. Hoe gaat het nou verder met het vergoeden van de schades?
Mar (7-3-2011 om 22:42)
@ Dagevos: Fijn om te lezen dat het goed gaat met uw dochter. En idd een beetje jammer dat de jongen en/of de ouders niet even informeren hoe het gaat. Dat is toch wel het minste dat je kunt verwachten...
Dagevos (7-3-2011 om 21:12)
En ik snap niet dat de 18 jarige jongen een meisje van 11 jaar mee achterop laat als je 18 ben heb je toch wel een beetje verstand het is een geluk dat mijn dochtertje er goed vanaf is gekomen en ik vind dat de eigenaar eerlijk moet zijn over der sleutels en niet gaan liegen voor de verzekering!!!!!
Dagevos (7-3-2011 om 21:07)
Ik vind het wel oneerlijk wat er gezegt is over de eigenaar van de scooter zij heb de sleutels van der scooter vrijwillig afgegeven aan de jongen en ook gaf ze de helm aan mijn dochter!!want zij vond die jongen heel leuk en ze had moeten vragen of hij een certivicaat had en dan was hetnooit gebeurd
Mar (7-3-2011 om 17:49)
@ Piet: Volgens mij is het zo dat idd de ouders financiëel verantwoordelijk zijn tot 21 jaar. En voor de rest worden ze met 18 jaar volwassen verklaard....ook een beetje vreemd,hè?
Dagevos (7-3-2011 om 17:12)
Met mijn dochter gaat het redelijk goed gelukkig. ik ben blij dat er nog mensen zijn die erom vragen want van de bestuurder krijg ik niks te horen of van de ouders hoe het met me dochter is afgelopen schandalig!!!!!
Cookie-instellingen beheren