Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Carnavalsvierder loopt in Vlaketunnel

Toegevoegd: 05-03-2011, 15.51 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLAKE - Bij de politie kwam zaterdag rond 01.00 uur een melding binnen dat in de Vlaketunnel een man op de rijbaan liep. Hij liep tegen het verkeer in richting Kruiningen ter hoogte van de wegversmalling.

Agenten gingen ter plaatse. Het verkeer was inmiddels al stopgezet door middel van een afsluiting. Nog voordat ze de tunnel inreden, zagen ze een man in carnavalskleding de tunnel uitlopen.


Bij het aanspreken van de man roken de agenten een sterke alcohollucht. Hij werd meegenomen naar het politiebureau in Kruiningen om het een en ander uit te zoeken. Bleek te gaan om een 34-jarige man uit Roosendaal.
 
Hij vertelde dat hij in Bergen op Zoom aan het carnavallen was geweest en dat hij naar huis wilde lopen. Hoe hij in de Vlaketunnel terecht was gekomen wist hij ook niet meer.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bert Schotsman (10-3-2011 om 11:52)
Een goede zaak dat de man TEGEN het verkeer inloopt. Dan zie je het verkeer aankomen en kun optijd aan de kant gaan.. Verder is naar huis lopen als je blauw bent een goede zaak dus waar maken die smerissen zich druk over?
Loes (6-3-2011 om 23:07)
Dat is zo jammer! Carnaval is tegenwoordig alleen nog maar jezelf volgieten met alcohol, want anders kun je geen lol hebben. Gevolg; Vechtpartijen om niets, vervelende mensen en voorvallen als deze.
Ik (6-3-2011 om 15:41)
Dan ben je wel lekker bezig geweest haha
Mooi (5-3-2011 om 21:57)
Die is goed nou niet te moeilijk doen he het is tenslotte carnaval en hij reed niet onder invloed dus
J (5-3-2011 om 21:19)
Letterlijk en figuurlijk de weg kwijt dus haha
Zeeuw (5-3-2011 om 19:07)
Wat belachelijk. Je zuipt je eigen zat om daarna bijna doodgereden te worden. Het is alleen maar slecht voor je, die alcohol. Benut je leven op een andere manier.
Cookie-instellingen beheren