Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man opgepakt na overval in Goes

Toegevoegd: 05-03-2011, 16.00 uur - Update: 05-03-2011, 17.19 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - In de nacht van vrijdag op zaterdag is rond 2.30 uur de 56-jarige bewoner van een woning in de Van De Spiegelstraat overvallen.


De bewoner kwam rond bovengenoemd tijdstip thuis en trof een man aan in zijn woning. Er ontstond een worsteling tussen de twee mannen en de overvaller vluchtte de woning uit, vermoedelijk met medeneming van een portemonnee. De bewoner is niet gewond geraakt als gevolg van het gebruikte geweld.

Op zaterdagmorgen om ongeveer 06.00 uur is door agenten van de Zeeuwse politie een verdachte aangehouden die aan het opgegeven signalement voldeed. Dit betreft een man van 24 uit de gemeente Goes.

In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft Politie Zeeland een onderzoek gestart. De afgelopen nacht is er een huiszoeking geweest in een woning in Goes. Hierbij zijn goederen in beslag genomen. Die goederen hebben betrekking op het misdrijf, maar wat de goederen precies zijn, wil de politie niet vertellen.

 

De verdachte is inmiddels gehoord en hij heeft een bekennende verklaring afgelegd.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Veldwachter (5-3-2011 om 17:53)
Ach.........een proces verbaaltje mee ....en stuur hem weer maar naar huis....... zo gaat het in de meeste gevallen toch?
Jeroen (5-3-2011 om 17:18)
Snelle actie van de Politie, hopende dat deze dan ook de dader is. Het loopt de spuigaten uit tegenwoordig, overvallen in je eigen woning lijkt wel een nationale sport aan het worden. Daders mogen wat mij betreft jarenlang worden opgesloten.
Goes (5-3-2011 om 16:04)
Heel veel sterkte aan het slachtoffer.Hopelijk hebben ze de juiste persoon aangehouden.
Cookie-instellingen beheren