Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 20 km

Dode Goes geen slachtoffer misdrijf

Toegevoegd: 06-03-2011, 17.23 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - De dode persoon die gisteren uit de watergang is gehaald betreft een 50-jarige man uit de gemeente Goes.

Hij werd omstreeks 10.00 uur gevonden door een 16-jarige jongen die langs de watergang aan de 's-Gravenpolderseweg fietste. Hij heeft de politie in kennis gesteld.


Tegen 11.00 uur is de brandweer ter assistentie gekomen om de man uit het water te halen. Omdat dat uiterst zorgvuldig moest gebeuren duurde dat tot ongeveer 14.00 uur. Er was op dat moment nog niets bekend over hoe de man in het water terecht was gekomen, dus er zouden nog sporen van een eventueel misdrijf op het lichaam van de man aanwezig kunnen zijn.

Die sporen moesten uiteraard niet vernietigd worden, want dat zou het onderzoek geen goed doen. Inmiddels heeft onderzoek uitgewezen dat er van een misdrijf geen sprake is.

Zie ook:
- 05/03/2011: Dode gevonden in watergang Goes


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Antoinette (9-3-2011 om 17:13)
Hallo op de eerste plaats wil ik namens de fam. de 16 jarige jongen vreselijk bedanken,en heel veel sterkte wensen.Ik kan me voorstellen dat het geen pretje is een lijk te vinden. S'middags heeft hij er nog niet gelegen. Het ging gelukkig ook niet om zelfdoding. iedereen bedankt die meeleeft.
Sjaak de Witte (7-3-2011 om 21:27)
Reactie dode man watergang te Goes. is het mogelijk dat vrijdag 5 maart er al iets te zien was onder de waterovergang ( duiker ) het is namelijk zo dat er in de middag van die vrijdag twee mannen stonden te turen naar iets onder de weggedeelte , een man had een oranje veiligheidshesje aan
Zeeuwse (6-3-2011 om 20:32)
Vreselijk. Alle betrokkenen veel sterkte! En de familie van de man natuurlijk. Maar ook de 16 jarige jongen die de man gevonden heeft. Veel sterkte met het verwerken hiervan.
16 en een vent (6-3-2011 om 18:28)
Goed gedaan van die 16 jarige, heel volwassen gehandeld. hopelijk trek je jezelf het niet aan, je hebt het juiste gedaan en meer had je niet kunnen doen. ook mijn deelneming aan de familie en bekenden.
Moor (6-3-2011 om 17:57)
In eerste instantie denk je aan zelfdoding,maar het kan ook zijn dat de man,onwel is geworden,door eventueel een epileptisch insult erg triest voor de nabestaanden wens deze mensen veel sterkte toe
Cookie-instellingen beheren