Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Dronken Portugees aangehouden

Toegevoegd: 06-03-2011, 17.50 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Op de Nieuwe Vlissingseweg in Vlissingen is zondag omstreeks 03.30 uur een 41-jarige Portugees aangehouden.

De politie kreeg een melding van een dronken man die op de ventweg van de Nieuwe Vlissingseweg in zijn auto lag te slapen. Ter plaatse zagen de agenten dat de auto aan de verkeerde kant van de ventweg stond en dat de verlichting brandde.


Nadat hij enkele keren was aangesproken en om zijn legitimatie gevraagd was, begon de man om zich heen te slaan. Hij werd aangehouden waarbij hij zich verzette. Daarom werd pepperspray gebruikt. Eenmaal buiten de auto trapte hij tegen het been van een van de agenten.

Daarna werd de man geboeid en onder hevig verzet naar Torentijd gebracht. Hij is in verzekering gesteld en de betreffende agent heeft aangifte gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Natas (7-3-2011 om 09:04)
Terug naar portugalals ze zich niet kunnen gedragen
Cookie-instellingen beheren