Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestaties oude mishandelingszaak

Toegevoegd: 07-03-2011, 18.33 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie heeft in verband met een mishandelingszaak uit augustus 2010 in totaal drie verdachten opgepakt.


Op 15 augustus werd een 19-jarige Axelaar rond 01.00 uur zodanig mishandeld dat hij een scheur in zijn trommelvlies opliep. Hij fietste in gezelschap van een vriend toen ze, zonder dat daar enige reden voor was, werden belaagd door drie onbekende jongeren. Die renden achter hen aan en schopten en bedreigden hen.

De 19-jarige werd door één van hen hard op zijn gezicht geslagen. Hij wist zich, ondanks dat hij duizelig was, toch staande te houden en wist aan zijn belagers te ontkomen. De arts van de huisartsenpost constateerde dat hij een scheur in zijn trommelvlies had opgelopen.

De politie heeft aan de hand van getuigenverklaringen en een onderzoek op 1 maart een 19-jarige man uit Axel opgepakt voor de zaak. Gisteren en vandaag werden twee jongemannen van 17 en 18 jaar uit Terneuzen aangehouden. De twee Terneuzenaren hebben inmiddels bekend. De 19-jarige man uit Axel wordt nog verhoord.

Zie ook:
- 16/08/2010: Jongeman (19) ernstig mishandeld


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (8-3-2011 om 18:32)
Inderdaad @Peter: Ook een wet's wijziging doorvoeren , geen recht op een advocaat , die word ook van onze belastingcenten betaald. Voor dat soort TUIG !!!
Peter (8-3-2011 om 10:00)
Foto's ophangen met naam en toenaam door heel Terneuzen zodat iedereen kan zien wie die KL***ZAKKEN zijn. Zouden ze bij iedere dief, tasjesrover en overvallers van vrouwen en bejaarden moet doen, zet ze met hun criminele koppen maar op HVZEELAND... Weg met het recht op privacy voor zulke lui !!!
Kaatje (7-3-2011 om 23:05)
Gelukkig,weer een gerust stelling in het gezin .Kunnen ze aan hun vragen waarom ze dat gedaan hebben en een schadeclaim neer leggen. Laat die kerels maar voelen wat ze gedaan hebben..
Piet (7-3-2011 om 20:28)
Kijk, deze berichten lees ik graag! Ze dachten dat ze ermee weg waren gekomen en dan alsnog opgepakt worden. Laat ze maar dusdanig lang vastzitten zodat ze het uit moeten leggen aan school, of nog beter aan de werkgever. Of zijn ze inmiddels weer al in vrijheid gesteld na verhoor. Ik hoop het niet!
Cookie-instellingen beheren