Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 10 km

Zakkenrollers bij carnaval

Toegevoegd: 08-03-2011, 10.35 uur
Door: Roland de Jong
VOGELWAARDE - In Vogelwaarde zijn in de nacht van maandag op dinsdag tijdens de Carnavalsviering elf personen bestolen door zakkenrollers.

De elf benadeelden misten geld, identiteitspapieren en een gsm. Van de dader(s) ontbreekt tot nu toe elk spoor.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Oud horeca (9-3-2011 om 23:30)
@Hennie Proef ik hier een lichte frustratie? Of is het afgunst?
Mar (9-3-2011 om 19:52)
Criminelen en horeca zijn volgens jou hetzelfde begrip? Vertel,Hennie......vertel.
Diana (9-3-2011 om 09:36)
Ook mijn dochter is bij de bestolen personen. Dan denk je ik hang mijn jas weg maar als de daders dan je bonnetje pakken en deze inleveren ben je ook je jas kwijt. inderdaad een hele laffe streek.
Mar (9-3-2011 om 08:19)
@ Marleen: Wou jij gaan carnavallen onder politiebegeleiding dan? Het ligt aan de mentaliteit van de mensen; NIET aan de politie.
Hennie (8-3-2011 om 18:20)
Met hoe grote letters moet het bekend gemaakt worden dat feesten er zijn voor criminelen? 1 meter, 2 meter? of 6 meter? Blijf toch lekker thuis en laat de horeca zichzelf bedr(z)uipen. Heb je ook geen last van criminelen! Want criminelen en horeca blijken synoniem te zijn. Lees diverse berichten
R. (8-3-2011 om 17:09)
Na verluidt zijn er aanzienlijk meer mensen beroofd. Zo hoorde mijn dochter bij aangifte deze middag. Stelletje misselijke sodemieters die het niet kunnen laten mensen tijdens ons zuidelijke volksfeest te bestelen. Eigenlijk gewoon zielig.
Cookie-instellingen beheren