Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man vast in glascontainer

Toegevoegd: 10-03-2011, 22.12 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De hulpdiensten zijn vanavond opgeroepen voor een opmerkelijke melding in Goes.

Rond vijf voor acht kwam bij de alarmcentrale de melding binnen dat er iemand bekneld was komen te zitten in een glascontainer nabij de nieuwe parkeergarage Westwal bij het Bleekveld.


De brandweer en een ambulance werden opgeroepen om met spoed ter plekke te gaan. Na korte tijd was het slachtoffer bevrijd. De politie kon vanavond niet aangeven hoe de man precies vast was komen te zitten. Voor zover bekend raakte de man niet ernstig gewond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wetende (12-3-2011 om 14:43)
Het was géen kledingcontainer, hoe mensen dat hebben kunnen bedenken weet ik niet? maar ik ken de desbetreffende man zelf, en het was een plastic container. waarom dit het geval was, is niet belangrijk. het gaat goed met de man en hij heeft er niks aan over gehouden.
Zo maar een toeschouwer... (12-3-2011 om 01:07)
Bizar dat iedereen hier precies de toedracht lijkt te weten. Leg mij eens uit hoe je dat uit die regels hierboven haalt, of hebben we hier allemaal Ogilvie's in spé? Bewonderenswaardig! Niemand, behalve de man en beambten, weet welk verhaal schuilt achter het klem zitten in welke container dan ook.
Ooggetuigen (12-3-2011 om 00:30)
Het was een raar zicht! Heb het vanuit mijn winkel gezien! Meneer was geen zwerver of apart figuur! Gewoon een 'normale' man! Het trok behoorlijk bekijks! 3x politie op fiets! 2 politie auto's, 2 ambulance en brandweer! Meneer zat in een PLASTIC bak! Meneer klom er met flink wat moeite zelf uit.
Mar (11-3-2011 om 23:18)
@ Brutus: Ja, dat heb ik idd ook meermalen gezien. En ik snap totaal niet dat dat zomaar gedoogd word. In mijn ogen is het gewoon bedelen; en dat is verboden.En dat opdringerige "hallo"elke keer vind ik vreselijk irritant.
Brutus (11-3-2011 om 18:08)
Mar@ Ik geef je helemaal gelijk en weet je wat het mooiste is van die muzikanten annex krantjesverkopers sávonds als ze naar huis gaan worden ze opgehaald in de duurste mercedes die je maar kan bedenken zelf gezien met eigen ogen die mensen lachen hun eigen rot
Cor v L. (11-3-2011 om 15:51)
Hoop dat de man er nog een leuk klofje uit heeft kunnen halen, ik gun het hem van harte. Zo niet heb ik misschien nog wel wat voor hem liggen.
Cookie-instellingen beheren