Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand in berging Terneuzen

Toegevoegd: 13-03-2011, 18.13 uur
Een schadebedrag is nog niet bekend.
Een schadebedrag is nog niet bekend.
© Foto: Tim Koster
Door: Tim Koster
TERNEUZEN - De brandweer heeft vanmiddag een brand in een berging aan de Noordhof in Terneuzen geblust.

De brandweer, die rond het middaguur naar bovenstaand adres gestuurd werd, had de brand vrij snel onder controle. Stichting Salvage is ingeschakeld om de schade te inventariseren.


Hoe de brand heeft kunnen ontstaan, is niet bekend. Er raakte niemand gewond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Otheensedreef (15-3-2011 om 15:25)
Wat hebben deze 3 reacties van bijgevoegde namen te maken met de brand op het woonwagenkamp Noordhof?Pgrpstra Damien Brandweerman doe je beklag via het gemeentehuis en niet via deze site!!!!!!!
Brandweerman (14-3-2011 om 18:07)
We zijn geen idioten maar het was beter geweest over de haarmanweg te rijden met zwaailichten aan en bij verkeer sirene aan
Yael (14-3-2011 om 15:44)
@ pgrpstra omdat die mensen gaan proberen om iemand anders huis te redden en mischien de mensen die nog aanwezig zijn!!!! en u zou het toch ook fijn vinden als er bij u brand zou zijn en u bent nog binnen dat ze zo snel mogelijk komen om hun leven te riskeren voor u?
Damien (14-3-2011 om 15:30)
@Pgrpstra: Ze moesten klaar gaan staan voor een helicopter landing van de TRAUMAHELI bij het ziekenhuis
Pgrpstra (14-3-2011 om 08:47)
Kan iemand mij vertellen waarom die idioten om half 3 's nachts (zat. op zondag) met loeiende sirene over de Guido Gezellestr. rijden????? Leuk is dat; kids wakker; ik sprak een oude mevrouw die de hele nacht niet meer geslapen had.
Cookie-instellingen beheren