Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Truck gekanteld in Nieuwdorp

Toegevoegd: 15-03-2011, 16.13 uur
Door: Roland de Jong
NIEUWDORP - Op een goederenspoorwegovergang in Nieuwdorp is vanmiddag een vrachtwagen met puin gekanteld.

De truck wilde rond 15.25 uur vanaf de Europaweg Noord de Finlandweg opdraaien. Door nog onbekende oorzaak kantelde het gevaarte in de bocht bij de overgang. De bestuurder kon zelf uit zijn cabine klimmen. De ambulancedienst ging ter plekke om hem te controleren, maar voor zover bekend raakte de man niet ernstig gewond.


Aanvankelijk werd bergingsbedrijf Kuzee opgeroepen om de vrachtauto weer overeind te zetten, maar het bedrijf waar de truck van was besloot even later om zelf de berging te verzorgen. Direct na het ongeluk werd een graafmachine opgeroepen om het puin, dat op straat was beland, bijeen te schuiven en zo de weg weer vrij te maken voor het verkeer.

De politie leidde het verkeer langs het ongeval.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
J (15-3-2011 om 20:54)
Tegenwoordig is er meer computer waar je snelheid en rij uren op geregistreerd wordt. die moet eerst uitgelezen worden. dat kunnen later weer.
Winchester (15-3-2011 om 20:32)
Ach de tacho heeft hier niks mee te maken.gewoon wat te hard gereden.
Jan P (15-3-2011 om 20:27)
En de mensen die hier een veroordelende reactie over geven rijden zelf in een auto net zo groot als een Fiat panda waarschijnlijk...
MotoRob (15-3-2011 om 17:46)
Oorzaak onbekend? Tacho schijf controleren, te hard door de bocht misschien om nog snel even voor een aankomend voertuig de weg op te rijden? Ik maak het dagelijk mee en moet vaak in de ankers op dit kruispunt.
SlowRider (15-3-2011 om 17:13)
Oorzaak onbekend...nou, aangezien het een behoorlijk scherp bochtje is kan er maar 1 ding de oorzaak zijn. Maarja, dat weet de chauffeur nu ook voor de volgende keer.
H (15-3-2011 om 17:12)
Duidelijk gevalletje van te hard door de bocht, tja dan valt ie om.
Cookie-instellingen beheren