Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote hennepkwekerij in woning

Toegevoegd: 15-03-2011, 17.32 uur
Door: Manfred Berrevoets
SCHERPENISSE - In een woning aan de Platteweg is dinsdagmorgen een hennepkwekerij aangetroffen van in totaal 700 planten.

De kwekerij was verdeeld over drie kweekruimtes met nagenoeg oogstrijpe planten. Uit onderzoek bleek dat de stroom op illegale wijze werd afgetapt van de Delta.


Alle planten en apparatuur voor de kwekerij zijn inmiddels afgevoerd en vernietigd. In de woning was niemand aanwezig.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bloem (16-3-2011 om 04:47)
Tja john als je weet waar je over klets zou ik zeggen oke maar dit is uit je nek geklets je kan beter gatsen op pakken die pillen coke en heroine staan uit te oefen in hun keukentje veel gevaarlijker als een wietplantje
Ronald (15-3-2011 om 22:27)
@ Jeroen, dat zou niet eens een slecht idee zijn want dat betekent meer aanbod bij de shops waardoor de prijzen dalen en het weer minder aantrekkelijk wordt zelf te kweken
Toon (15-3-2011 om 21:21)
Gewoon vrij geven geen overlast meer en minder criminelen
Jeroen (15-3-2011 om 19:19)
Zonde hoor, weg gevoerd en vernietigt..waarom neemt de staat hier geen beslag op en verkoopt het aan de shops, heb je een win win situatie. Dit systeem vind ik niet werken.
John (15-3-2011 om 18:06)
Rol alle hennep kwekerijen op , dan hebben we ook geen 2e kerncentrale nodig bij Borsele ,
Cookie-instellingen beheren