Weerbericht:
Van het noordwesten uit meer zon, lokaal nog een bui
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Gewonde bij ongeluk Vlissingen

Toegevoegd: 16-03-2011, 13.28 uur
Eén persoon werd naar het ziekenhuis gebracht.
Eén persoon werd naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een betrokkene van een ongeluk op de Nieuwe Vlissingseweg in Vlissingen is vanmiddag naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 12.45 uur kwamen bij de stoplichten op de kruising met de Nieuwe Zuidbeekseweg twee personenauto's met elkaar in botsing. Aanvankelijk leek het erop alsof er iemand vastzat in zijn voertuig en zodoende werd ook de brandweer met spoed ter plekke gestuurd.

De brandweer hoefde echter niemand uit zijn auto te knippen. Eén persoon is voor controle naar het ziekenhuis gebracht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (18-3-2011 om 08:42)
Idd Kim: Anticiperen is het belangrijkste begrip op de weg! En als je voldoende afstand houdt KUN je ook anticiperen!
Debbie (18-3-2011 om 06:27)
Zo makkelijk om te raden wat er gebeurd is maar het kan wel eens heel anders zijn. Wellicht zag de groene auto de blauwe over het hoofd toen hij/zij besloot de linkerbaan te nemen bij een inhaalmanoeuvre wat daar vaak gebeurd bij het stoplicht. Maakt niet uit.. niemand wil zoiets
Kim (17-3-2011 om 20:06)
Wat is dat nu weer voor onzin, Martin? Dat blauwe autootje heeft a. te hard gereden of b. niet op tijd geremd. Anticiperen noemen ze dat! Het zou kunnen dat de groene auto niet hard gereden heeft, maar dat is geen excuus!
SlowRider (17-3-2011 om 00:55)
Uuuh, "voordat je vol in de rem gaat in je spiegels kijken" ???? Is dat niet een beetje de omgedraaide wereld ??? Volgens mij heet zoiets afstand houden. Stel nou dat als je ineens plots moet remmen, eerst even kijken of het wel kan...ja hoor, zo werkt dat dus niet.
Peter (16-3-2011 om 22:33)
@Martin : soms is afstand houden ook wel eens handig...2 seconden bij 80 km per uur is ruim 40 meter !
A.B. (16-3-2011 om 21:30)
@Martin: jij heb zeker nog nooit een moment in je leven meegemaakt, waarna je dacht:"Pffffffff, dat liep nog net goed af!" Oordeelt niet opdagt gij niet geoordeelt wordt!