Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Celstraffen in drugszaak

Toegevoegd: 16-03-2011, 16.42 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft woensdag vijf inwoners van Terneuzen veroordeeld tot celstraffen variërend van 'celstraf gelijk aan het voorarrest', tot een gevangenisstraf van een jaar waarvan vijf maanden voorwaardelijk.

Die laatste straf, de hoogste, werd opgelegd aan een 20-jarige Terneuzenaar. Zijn 19-jarige buurtgenoot kreeg zeven maanden cel terwijl drie anderen er met een taakstraf en celstraffengelijk aan het voorarrest vanaf kwamen.


Het vijftal werd onder meer verdacht van het hebben van een hennepkwekerij, verboden wapenbezit en de handel in hard- en softdrugs.


Zie ook:
- Celstraffen geëist voor drugshandel (16-02-2011)

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hennep (17-3-2011 om 16:51)
Ja, maar we wonen nou eenmaal in Nederland, en de opgelegde straffen zijn lachertjes! Voor dat geld wil ik ook wel een paar maandjes zitten haha
Arie (17-3-2011 om 10:14)
@piet In het buitenland ga ik meestal op vakantie voor de ontspanning en niet om uitgelachen te worden, ik weet niet hoe jij dat doet.. ?
Mar (17-3-2011 om 08:11)
Een stel uit hun slabbetjes gegroeide pubers met verboden wapens??? Das toch wel een beetje eng hoor! Word er na de detentie nog iets met die gasten gedaan of laten ze die gewoon weer los zonder verdere begeleiding?Dat vraag ik me wel eens af.
Peter (16-3-2011 om 21:23)
Dames en heren van de rechtbank, politici in Den Haag, kijk nou es goed waarvoor deze criminelen allemaal worden veroordeeld. Kunnen jullie nu nog aan de burger uitleggen dat het normaal is dat we deze criminelen over een paar maanden weer vrolijk rond zien lopen??? Dit land is ziek, doodziek !!!
Piet (16-3-2011 om 18:20)
Zo, dat zal ze leren! Een kwekerij, wapenbezit en handel in allerlei drugs en dan met een paar maanden weer vrolijk verder gaan. Misdaad loont wel degelijk. Ze verdienen geld als water en krijgen nagenoeg geen straf. Moet je in het buitenland eens uitleggen. Dan lachen ze je gewoon uit!
Cookie-instellingen beheren