Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbraak in Terneuzen en Renesse

Toegevoegd: 16-03-2011, 20.23 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - In de nacht van dinsdag op woensdag werden uit een woning in De Blokken in Terneuzen twee laptops en een sleutelbos gestolen.


Men kwam de woning binnen door het vernielen van een raam. De waarde van de computerapparatuur is niet bekend.

Dinsdag tussen 18.00 en 23.00 uur werd ingebroken in een woning op de Wilhelminaweg in Renesse. Door het vernielen van een deur kwam men de woning binnen.

Er werden een horloge, schoeisel en rookwaar gestolen. Van de weggenomen spullen is geen waarde bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (18-3-2011 om 10:37)
Haha Terneuzenaar; beter zet je 2 schoentjes buiten met een pakje shag erin, net als met Sinterklaas...want ik begreep dat ze ook schoenen nodig hadden.
Terneuzenaar (17-3-2011 om 20:46)
Dit is echt niet normaal meer, gaan ze nu ook al inbreken om maar even te kunnen Roken ? Dan zal ik in het vervolg maar mijn pakje shag mee naar bed nemen , voordat ze hier de achterdeur forceren.
Cookie-instellingen beheren