Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 19 km

Winkeldief loopt in armen politie

Toegevoegd: 17-03-2011, 21.02 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Een 30-jarige man uit Dordrecht zal zijn bezoek aan de ALDI in Goes niet licht vergeten. Hij moest namelijk de cel in.

In de supermarkt pakte hij, tegen 16.00 uur donderdagmiddag, drie trays met bier en stopte deze in een tas. Hierna wilde hij de winkel verlaten zonder zijn bier af te rekenen. Dit werd gezien door een medewerker van de winkel. De man ging er vandoor en rende over de Oostwal met achter zich aan de (luid roepende) medewerker van de ALDI.


De Dordtenaar spurtte het Pyntorenstraatje in, recht in de armen van twee politiebikers. Uiteraard hebben de dienders hun armen wijd geopend voor dit 'heterdaadje' en de bierdief werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Op het bureau heeft de man een verklaring afgelegd. Hij is in verzekering gesteld en zit voorlopig dus nog vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Adrie (21-3-2011 om 15:00)
Gelijk 2 vingers afhakken net als in afghanistan bij dat vieze tuig dat steelt......
Alie (21-3-2011 om 14:58)
Hoe lang zit deze meneer vast een uur.... dan loopt hij weer rond ,er zijn mensen bij die iemand neersteken lopen na een dag weer rond.... maakt niet uit wat je steelt afblijven van andermans spul... laat dat tuig maar eens echt werken,en niet zo,n flut taakstraf..
MotoRob (19-3-2011 om 10:51)
Ik ben blij dat er weer een crimineel minder op straat rondloopt, maar ik begrijp jou standpunt wel Arie, ze zouden hem ook de rekening moeten voorschotelen van zijn verblijf in "hotel" torentijd.
Arie (18-3-2011 om 22:33)
Ongelofelijk, de bak in draaien voor het stelen van bier twv een eurotje of 15? Ik zou zeggen boete geven en wegwezen.. Dit kost alleen maar weer meer zo..
Cookie-instellingen beheren