Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 34 km

Mannen door de mand gevallen

Toegevoegd: 19-03-2011, 10.00 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Omstreeks 00.45 uur, in de nacht van vrijdag op zaterdag, kregen agenten van de Zeeuwse politie de melding dat er een ongeval was gebeurd op de kruising Spuikomweg/Badhuisstraat/Koudekerkseweg in Vlissingen.

Zij gingen uiteraard direct ter plaatse en kregen onderweg van de meldkamer te horen dat het ongeval mogelijk gebeurd zou zijn met een gestolen auto. De eigenaar van de auto stond op hetzelfde moment aan het politiebureau om aangifte te doen van de diefstal van zijn auto.
 
De agenten zijn naar de ongevalsplaats gereden en troffen daar een diverse getuigen van het ongeluk. Zij verklaarden allemaal dat de auto met hoge snelheid over de Spuikomweg had gereden. De bestuurder was via de berm aan de linkerkant van de weg tegen een verkeerspaal en over een aantal stoepjes gereden.


Toen is de auto omgedraaid en achterwaarts over de kruising gereden. De auto kwam tot stilstand tegen een kademuur van de Schuitvaartgracht met zijn achterwielen hangend boven het water van die gracht. De inzittenden van de auto zouden zijn uitgestapt en keihard zijn weggerend.
 
Vragend naar het signalement van de bestuurder en zijn bijrijder kwamen de agenten erachter dat het signalement van de bestuurder wel heel erg overeenkwam met dat van de man die op dit moment aangifte wilde doen van de diefstal van zijn auto...

De agenten op het bureau hebben de man geconfronteerd met hun bevindingen en hebben de 26-jarige Vlissinger aangehouden. Uit onderzoek bleek toen dat de bijrijder mogelijk een 24-jarige Vlissinger zou zijn geweest en de agenten zijn hierop langs de woning gereden van deze man.
 
Op aanbellen werd niet gereageerd, maar omdat de man moest worden aangehouden op last van de officier van justitie, hebben de agenten met geweld de deur geforceerd. Binnen werd de 24-jarige man aangetroffen en aangehouden. Hij is, net als de 26-jarige man, overgebracht naar een politiecel in Torentijd.
 
De auto van de 26-jarige Vlissinger is in beslag genomen voor onderzoek. De beide heren worden vandaag verder verhoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marcel (20-3-2011 om 10:27)
Die is het haasje. Geen vergoeding door de verzekeringsmaatschappij en het zou me niets verbazen dat hij wordt geroyeerd vanwege oplichting. Probeer dan je autootje nog maar eens te verzekeren.
Zeeuwse inwoner (19-3-2011 om 22:58)
Als is de leugen nog zo snel,de waarheid achterhaald hem wel.
Marian (19-3-2011 om 12:53)
Hoe dom kun je zijn
Sjaakie (19-3-2011 om 11:26)
Ondanks de schade die er veroorzaakt is kan ik hier best een beetje om lachen. Hoe idioot moet je wezen om zoiets te flikken haha. Gelukkig ook geen omstanders gewond.
Cookie-instellingen beheren