Weerbericht:
Bewolkt, regen en sneeuw. Morgen zonnige perioden
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Auto in sloot na botsing Noordgouwe

Toegevoegd: 19-03-2011, 15.55 uur - Update: 20-03-2011, 20.37 uur
Door: Manfred Berrevoets
NOORDGOUWE - Zaterdagmiddag omstreeks 14.00 uur vond een verkeersongeluk plaats op de kruising Roterijdijk/Kloosterweg in Noordgouwe.

Een 88-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen Duiveland verleende geen voorrang aan een 66-jarige automobiliste uit dezelfde gemeente. Een aanrijding was het gevolg.


Door de aanrijding kwam de 66-jarige vrouw met haar auto tot stilstand in een sloot. De 88-jarige man draaide met zijn auto om zijn as. de vrouw is met een beenwond naar het ziekenhuis gebracht. De man is met hulp van de brandweer uit zijn auto bevrijd en ook hij is naar het ziekenhuis overgebracht.

Over zijn verwondingen is niets bekend. Beide voertuigen zijn totoal loss verklaard en door een takelbedrijf weggesleept. Gedurende de afhandeling van het ongeval en de berginswerkzaamheden is de weg afgesloten geweest. Dit heeft enkele uren geduurd.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren