Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 9 km

Wielrenner zwaargewond na val

Toegevoegd: 20-03-2011, 15.36 uur - Update: 20-03-2011, 20.39 uur
Door: Manfred Berrevoets
WILHELMINADORP - Een 48-jarige wielrenner uit Bergen Op Zoom is vanmiddag omstreeks 13.15 uur zeer ernstig gewond geraakt bij een aanrijding met een 50-jarige fietser in Wilhelminadorp.


De twee botsten in het fietstunneltje aan de Westhavendijk tegen elkaar aan. De man uit Bergen op Zoom raakte door de aanrijding dermate ernstig gewond dat er zelfs een traumahelikopter voor hem is opgeroepen.

Uiteindelijk is de wielrenner in verontrustende toestand met de ambulance naar het Admiraal de Ruijterziekenhuis in Goes gebracht. De man kon na de botsing niet veel meer vertellen dan zijn naam.

Meer gegevens had hij ook niet bij zich en wist hij ook niet te vertellen. Omdat hij met navigatieapparatuur op zijn racefiets fietste hebben de Zeeuwse agenten via dit apparaat de adresgegevens van de man kunnen achterhalen en de familie van de man kunnen waarschuwen.

De man waarmee de man uit Bergen op Zoom de botsing had gehad, een 50-jarige man uit Goes, heeft wat last van een arm, maar is niet gewond geraakt.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
... (20-3-2011 om 22:59)
Die wielrenners nemen altijd voorrang! Als je op de fiets rijd en ze toevallig niet met z'n 2e naast elkaar kunnen blijven fietsen als ze er langs willen geven ze grote brullen en vloeken, hopelijk dat het met de 50 jarige man beter gaat, en dat de wielrenner hier van heeft geleerd!
H.F.M.Reuling (20-3-2011 om 20:59)
Bij ons op Zeeuws-Vlaanderen is nog gekker met de Belgische wielrenners, ze nemen gewoon voorrang terwijl ze geen voorrang hebben. Ze denken dat gewoon dat ze bij een echte wedstrijdkoers horen en dat iedere auto ongeacht de regels voor ze stoppen. Politie deze waanzin moet eens ophouden!!!!
Uit wilhelminadorp (20-3-2011 om 19:37)
Sterkte voor de wielrenner. Hoop dat het goed komt.
Erwin (20-3-2011 om 19:33)
@R dit gebeurde op het fietspad voor de fietserstunnel zoals je kunt lezen dus niet op de weg. Dus eerst goed lezen voordat je commentaar geeft wat nergens op slaat. Al horen ze niet op de weg thuis dat is dan weer wel waar. sterkte voor de betrokkene
R (20-3-2011 om 17:29)
Op passen voor degene die op de fiets zitten. Renners zowel met de fiets auto of motor horen niet op de weg. Hoop dat het goed afloopt voor iedereen.
Br... (20-3-2011 om 16:56)
Heel erg, maar ik begrijp iets niet: met spoed naar Goes en dan pas met heli naar R'dam. Waarom niet meteen met heli mee??? Telde hier dan niet elke seconde??? Betrokkene(n) hopelijk goede afloop en sterkte.
Cookie-instellingen beheren