Weerbericht:
Bewolkt, regen en sneeuw. Morgen zonnige perioden
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Wielrenner zwaargewond na val

Toegevoegd: 20-03-2011, 15.36 uur - Update: 20-03-2011, 20.39 uur
Door: Manfred Berrevoets
WILHELMINADORP - Een 48-jarige wielrenner uit Bergen Op Zoom is vanmiddag omstreeks 13.15 uur zeer ernstig gewond geraakt bij een aanrijding met een 50-jarige fietser in Wilhelminadorp.


De twee botsten in het fietstunneltje aan de Westhavendijk tegen elkaar aan. De man uit Bergen op Zoom raakte door de aanrijding dermate ernstig gewond dat er zelfs een traumahelikopter voor hem is opgeroepen.

Uiteindelijk is de wielrenner in verontrustende toestand met de ambulance naar het Admiraal de Ruijterziekenhuis in Goes gebracht. De man kon na de botsing niet veel meer vertellen dan zijn naam.

Meer gegevens had hij ook niet bij zich en wist hij ook niet te vertellen. Omdat hij met navigatieapparatuur op zijn racefiets fietste hebben de Zeeuwse agenten via dit apparaat de adresgegevens van de man kunnen achterhalen en de familie van de man kunnen waarschuwen.

De man waarmee de man uit Bergen op Zoom de botsing had gehad, een 50-jarige man uit Goes, heeft wat last van een arm, maar is niet gewond geraakt.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fietser (21-3-2011 om 09:39)
Wat een ongelooflijke reacties. Het fietspad is breed en bij een tunneltje heb je altijd even een overgang van donker naar licht en nu de zon ook fel was, je rijdt gemakkelijk in het midden als je alleen bent en opeens komt er dan iemand hard naar beneden gereden. Dan krijg je dit. Sterkte beiden
...... (21-3-2011 om 08:37)
Ik snap niet jullie reactie die conclusie dat wielrenners maar voorrang nemen blablabla... Ik ben zelf een amazone en rij vaak buiten met paard, en kom altijd groepen tegen, en die wachten netjes tot ik aan de kant ga.En het zijn altijd andere die langs komen fietsen. Sterkte voor de betrokkene
Vrouw uit wilhelminadorp (21-3-2011 om 07:46)
Volgens mij zijn de meeste van jullie bij het ongeluk geweest. Jullie weten het allemaal zo goed te vertellen. Elke wielrenner is volgens jullie hetzelfde. Nou ik ben er zelf ook 1 en ik bel altijd netjes en als de mensen opzij gaan zeg ik netjes dank je wel. En wie weet wat er met de renner was
Ivar (21-3-2011 om 02:15)
Veel van deze mensen denken dat ze vaak heel de weg voor hun zelf hebben, vooral als ze in groepen rijden, zorg maar dat je aan de kant gaat want ze fietsen je gewoon onderste boven. vind het wel erg voor deze mensen veel sterkte !
Henk (20-3-2011 om 23:18)
@H.F.M.Reuling, echt een reactie die wat toevoegt aan dit bericht. En dan nog, automobilisten (waarschijnlijk u zelf ook wel eens) houden zich ook vaak genoeg niet aan de regels... Verder wens ik de betrokkene veel sterkte toe.
Rien (20-3-2011 om 23:06)
Iemand van de reageerders getuige geweest van dot ongeval ? Nee dus, maar de conclusie is al getrokken: de wielrenner is de schuldige. Ooit vanaf een racefiets het gedrag van de medeweggebruikers gezien ? Valt vaak niet mee.
Cookie-instellingen beheren