Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote drugscontrole in Breskens

Toegevoegd: 20-03-2011, 20.09 uur
Door: Manfred Berrevoets
BRESKENS - Van 13.00 uur tot 21.00 uur hebben zaterdag 13 agenten van de Zeeuwse politie meegewerkt aan de vierde grote drugscontrole op het Veerplein in Breskens.


Er werd gecontroleerd op motorvoertuigen en in bussen. De controle vond plaats in samenwerking met een drugshond (en begeleider) van het KLPD. Achttien mensen met drugs op zak werden aangehouden. Negen van hen kregen een dagvaarding mee en de rest moest een boete betalen van € 400,-.
 
Bij de controle is 109 gram hennep in beslag genomen en 2 gram hasj. Eén verdachte had drugs verstopt in een spelcomputer die hij bij zich had. De drugshond sloeg aan bij de spelcomputer en de eigenaar heeft deze ter plekke gedemonteerd en de drugs afgestaan.

Alle inbeslaggenomen drugs zijn vernietigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (22-3-2011 om 18:36)
@ L.Cees: Je mag 5 gram voor eigen gebruik op zak hebben; je hoeft dat niet in de coffeeshop te gebruiken.
LCees (22-3-2011 om 09:02)
Ronald: Wordt alleen gedoogd om in de coffeeshop te gebruiken, dit zijn buitenlanders die de drugs uit willen voeren en dat is een misdrijf. Maar kan dus dat je aangehouden wordt met wiet op straat, zal echter niet snel gebeuren.
Ronald (21-3-2011 om 12:27)
Softdrugs wordt gedoogd toch? Of zijn de mensen met een dagvaarding of boete allemaal mensen geweest die teveel bij zich hadden dan? anders zou het betekenen dat je wat koopt in een coffeeshop en ermee naar buiten stapt je direct aangehouden kunt worden??
Cookie-instellingen beheren