Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje (16) van scooter getrokken

Toegevoegd: 20-03-2011, 20.12 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - In de nacht van zaterdag op zondag, omstreeks 00.15 uur, kwam er bij de meldkamer van de Zeeuwse politie een melding binnen van een 16-jarig meisje dat op de Langeleenweg in Vlissingen van haar scooter afgetrokken zou zijn.

Het meisje uit Oost-Souburg was opgevangen door een buurtbewoner en daar was de politie gebeld. Door getuigen waren de twee mannen die zich (mogelijk) schuldig hadden gemaakt aan het feit, aangesproken en deze twee zijn ook meteen aangehouden door agenten van de Zeeuwse politie.


De verdachten betreffen een 25-jarige Vlissinger en een 30-jarige man uit Rilland. Zij zijn overgebracht naar een politiecel in Torentijd en in verzekering gesteld. Tijdens hun aanhouding vond de 25-jarige man het nog nodig om één van de agenten te beledigen door in zijn richting te spugen.

Het meisje was onderweg naar een afspraak en reed over het fietspad toen zij door één van de mannen van haar scooter getrokken werd. Het meisje kwam hard op haar rug terecht en dacht in eerste instantie dat zij haar rug had gebroken. Dit bleek gelukkig mee te vallen. Zij is onderzocht door ambulancemedewerkers en niet overgebracht naar het ziekenhuis.

Haar scooter reed, tijdens haar val, door en kwam tot stilstand tegen een boom. Deze beschadigde flink. Zij heeft aangifte gedaan van zware mishandeling. Een klein half uur eerder meldde zich een 40-jarige Vlissingse man bij de Zeeuwse politie en vertelde dat hij op de Sterkenburg was aangevallen door twee mannen.

Zij hadden een poging gedaan om hem te beroven, terwijl hij op zijn scooter reed. Het signalement dat de aangever doorgaf kwam overeen met de twee aangehouden verdachten. Beide mannen zitten nu nog vast en worden op dit moment door agenten van de Zeeuwse politie verhoord over de twee feiten waar zij van verdacht worden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W. (21-3-2011 om 14:47)
Het wordt tijd dat die wijk ook eens schoongeveegd wordt. volgens mij woont er heel veel gespuis. de aanpak bij de bonedijke loont dus dat kan de gemeente hier ook wel gaan doen. of de politie moet zo een actie houden met de fiod en belastingdienst erbij. aanpakken dat tuig!
Marga (21-3-2011 om 00:21)
Wat een stelletje idioten! 25 en 30 jaar en dan ook nog de brutaliteit om een agent te bespugen? Mag het niet zeggen maar ik had hem met zijn kop een lang poosje onder water gehouden. Stelletje gestoord tuig. Laat maar lekker zitten in Torentijd tot volgend jaar Kerst.
Willem (20-3-2011 om 22:50)
Het word steeds gekker sterkte en zeker ook de ouders want als ouder zou je deze zieke gasten natuurlijk het liefste..... maar goed ze zijn gepakt waneer moeten ze voor komen? ben benieuwd dus ik ga kijken.
MotoRob (20-3-2011 om 22:28)
Ook even aangifte doen van vernieling van haar scooter, maar ja, het zullen wel weer van die klaplopers zijn die geen cent te makken hebben en komen ze er financieel gezien weer goed mee weg.
Cookie-instellingen beheren