Weerbericht:
Tropisch warm
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 30 km

Ernstig ongeval in Hengstdijk

Toegevoegd: 21-03-2011, 02.05 uur - Update: 21-03-2011, 09.30 uur
Door: Manfred Berrevoets
HENGSTDIJK - Bij een ernstig eenzijdig ongeval in Hengstdijk zijn zondagavond twee personen gewond geraakt.


Rond 22.15 uur werd het ongeval gemeld op de Sint Josephstraat. Een voorbijganger reed over deze weg toen zij opeens op het ongeval stuitte. De vrouw heeft gelijk alarm geslagen. Twee ambulance en de brandweer werden met spoed opgeroepen om hulp te verlenen.

Eenmaal ter plekke bleek één van de inzittenden, een 36-jarige Terneuzenaar, ernstig bekneld te zitten in de auto. De brandweer heeft onder andere het dak en de deuren van de auto verwijderd. Voor dit slachtoffer werd ook de hulp ingeroepen van de traumahelikopter uit Rotterdam. Deze is ruim een uur ter plekke geweest om hulp te verlenen.

Rond 00.25 uur kon het slachtoffer worden bevrijd uit de auto en is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis in Terneuzen. Over zijn toestand is geen duidelijkheid. De passagier van de Terneuzenaar, een 24-jarige man uit de gemeente Hulst, kon zelf uit de auto komen. Hij raakte wel gewond. Deze man werd voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen. Hij mocht na onderzoek weer naar huis.
 
De politie is na het eenzijdige ongeval gelijk een sporenonderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. Van de bestuurder is een bloedproef afgenomen. De uitslag hiervan is nog niet bekend.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Theo (21-3-2011 om 10:29)
Veel sterkte toegewenst.
Cookie-instellingen beheren