Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
49 files van totaal 167 km

Snelkraak bij Mediamarkt M'burg

Toegevoegd: 22-03-2011, 10.57 uur - Update: 22-03-2011, 16.33 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij de Mediamarkt in Middelburg is vannacht een snelkraak gepleegd. De daders zijn gevlucht.

Rond half drie zaagden onbekenden een gat in een roldeur aan de achterzijde van het pand aan de Mortiereboulevard. Of er iets is weggenomen, is niet bekend. Agenten van de Zeeuwse politie zijn na de melding van een getuige meteen met verschillende eenheden ter plaatse gegaan.


Toen zij bijna op de Mortiere waren werden zij voorbij gescheurd door auto's. Enkele agenten hebben de achtervolging ingezet en anderen zijn achtergebleven bij het winkelpand om een onderzoek te starten.

De agenten hebben de 'plaats delict' afgezet en de technische recherche van Politie Zeeland heeft een sporenonderzoek gedaan. De Walcherse agenten die de achtervolging hadden ingezet kregen hulp van hun collega's uit het Oosterscheldebekken. De auto's gingen namelijk via de A58 in de richting van Goes.

Tijdens een dollemansrit hebben de vermoedelijke inbrekers spookgereden en hierbij een politieauto geramd. Deze is hierdoor vernield en kon niet meer rijden. De daders van de inbraak zijn ontkomen, maar één van de auto's is teruggevonden in Goes. Deze is door een takelbedrijf weggesleept en op de auto wordt onderzoek gedaan door de technische recherche. Het betreft een gestolen auto.

De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar eventuele getuigen of mensen die meer informatie kunnen geven over deze snelkraak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bert (23-3-2011 om 17:44)
Het is wel erg gesteld met het dievengilde.Als ze nu al gerepareerde en tweedehands spullen moeten gaan stelen!
Ja hoor (23-3-2011 om 17:09)
Wat een reacties weer!! Als de politie geweld gebruikt loopt ook iedereen te zeuren. Misschien dat er wat minder linkse elite recht zou moeten spreken in Nederland. Dan komen er hogere straffen en mag de politie ook wat meer. Als ze nu dat tuig van de weg rijden of schieten zijn ze zelf de pineut.
Kees (23-3-2011 om 11:18)
Alle zeurpieten kunnen beter eerst de reactie op het artikel van de P lezen, voordat ze hier onzinnig commentaar geven.
ArCo (23-3-2011 om 10:08)
Dat is mijn winkel lol ... Goeie slogan haha.. Ja de voorkant is inbraak veilig maar ze zijn de 8er kant vergeten ! Foutje bedankt.. Even Apeldoorn bellen !
Henk (22-3-2011 om 16:56)
Knap hoor van de politie. Volgende keer toch maar schieten?
Ed (22-3-2011 om 16:47)
Dan zullen we binnekort wel een hoop flat screen tv,s op marktplaats vinden hahahahaha en de verzekering van media markt betaalt wel hoor
Cookie-instellingen beheren