Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
82 files van totaal 296 km

Politie stuit op hennepkwekerij

Toegevoegd: 22-03-2011, 17.54 uur
Door: Roland de Jong
GOES - In een woning aan de Johnsonlaan in Goes trof de politie vanochtend geen verdachte van een mishandeling aan, maar wel een in werking zijnde wietkwekerij.


Dinsdagmorgen omstreeks 08.00 uur gingen agenten naar de woning om daar een verdachte van een mishandeling aan te houden. De agenten werden binnengelaten door twee mannen die in de woning aanwezig waren. Zij vroegen of de betreffende verdachte, een 29-jarige Goesenaar, in de woning aanwezig was.

De beide mannen antwoordden daar ontkennend op. Op hun beurt liepen de agenten door de woning om te kijken of de verdachte zich niet toevallig in de woning verstopt had. Tijdens hun zoektocht stuitten de agenten niet op de genoemde verdachte, maar wel op de in werking zijnde hennepkwekerij.

De twee mannen die in de woning waren, één van 26 en één van 23 jaar oud, zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar zijn ze gehoord over de kwekerij en even later in verzekering gesteld. Zij werden overgebracht naar een politiecel in Torentijd.

Ondertussen gingen agenten, samen met medewerkers van de gemeente Goes, de kwekerij ontmantelen. Tijdens het opruimen van alle 225 planten en toebehoren kwam opeens de 29-jarige man binnenlopen waar de politie eigenlijk dezelfde morgen naar op zoek was.

 

Ook hij is overgebracht naar het bureau. Hij is daar gehoord over de gepleegde mishandeling en de hennepkwekerij en tegelijkertijd kreeg deze man nog een derde feit op zijn conto, want hij kwam namelijk bij de woning aanrijden op een gestolen fiets. Ook de 29-jarige verdachte is in verzekering gesteld en zit nu in een politiecel in Torentijd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ko tramper (1-4-2011 om 20:29)
Ze lopen al vrij rond
Hillebil (23-3-2011 om 10:09)
Haha dat doet au! hoeveel pech kan een mens hebben. vind het best balen voor ze.
Dannie (23-3-2011 om 08:53)
Hahaha, die agenten moeten zich rot gelachtenhebben!
Desiree (22-3-2011 om 19:36)
Haha. 3 vliegen in een klap. Leuke zaak voor de politie, en ze hoefden er bijna niets voor te doen.
Wim (22-3-2011 om 19:27)
Wedden dat die niet meer dan 50 uur taakstraf krijgen? En de werkelijke eigenaren ervan geen uur! Bestuurders durven zich niet te wagen aan echt beleid. Die doos van Pandora sluiten betekent schuld erkennen. In Spanje zijn bijvoorbeeld blowersclubs, Nu al 300 en die betalen gewoon belasting.
Ferry (22-3-2011 om 18:11)
Ach en dan binnen een week weer op vrije voeten de strafmaat in nederland sucked gewoon erg
Cookie-instellingen beheren