Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietsers gewond na botsing Axel

Toegevoegd: 22-03-2011, 21.39 uur
Door: Roland de Jong
AXEL - Op de Derde Verkorting in Axel zijn dinsdagmiddag twee fietsers met elkaar in botsing gekomen.

Een 73-jarige vrouw uit de gemeente Terneuzen fietste rond 14.15 uur met haar zuster over voornoemde straat toen zij aangereden werd door een wielrenner. Beide kwamen op de straat terecht en de vrouw liep een bult op naast haar oog en een wond op dezelfde plaats.


De vrouw is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De wielrenner had wat last van zijn schouder. Voor zover bekend is de opgeroepen traumahelikopter uit Rotterdam niet ter plekke geweest.

De 49-jarige man uit de gemeente Terneuzen verklaarde aan de politie dat hij de beide dames volledig over het hoofd gezien had. Hij zag hen pas toen hij vlakbij fietste en toen was het te laat en kon hij de 73-jarige vrouw niet meer ontwijken.

Door de agenten wordt proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Janus (24-3-2011 om 18:33)
Niet zo vlug commentaar geven met je vooroordelen Reijer en Gerrit, wat dacht je van fietsende scholieren die met zijn zessen naast elkaar rijden en nooit aan de kant gaan en ook nog de middelvinger opsteken als je netjes beld als tegemoetkomende fietser of andere verkeersdeelnemer?
Reijer (23-3-2011 om 09:01)
Wielrenners, vooral groepen daarvan, zijn zo langzaam een plaag op fietspaden. Sterkte voor het slachtoffer.
Gerrit (22-3-2011 om 22:12)
Verstand op nul, en blik op oneindig zeker? Het is voor die wielrenners ook best wel vervelend dat er ook nog gewone fietsers rondrijden.....
Cookie-instellingen beheren