Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man bekent tasjesroof Terneuzen

Toegevoegd: 22-03-2011, 21.48 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Een 40-jarige man uit Terneuzen heeft bekend op 4 maart jongstleden een tasjesroof te hebben gepleegd in zijn woonplaats.

Een onbekende man stelde op de bewuste 4 maart rond 22.15 uur op de Guido Gezellestraat een vraag aan een 22-jarige Terneuzense vrouw. Zij gaf antwoord op de vraag en toen trok de man haar tas van haar arm.


Door de onverwachtheid van dat moment raakte de vrouw in onbalans en kwam zij ten val. De tasjesrover rende hard weg. De vrouw kon snel opkrabbelen en is de man achterna gerend.

Een voorbijganger kon de tasjesdief bij zijn jas grijpen, maar deze bleef doorrennen, trok zijn jas uit en liet deze achter. De vrouw riep vervolgens nog een voorbijganger aan en deze man kreeg de dief zover dat hij de tas aan hem gaf.

Naar aanleiding van het goede signalement dat zowel de vrouw als de getuigen hebben opgegeven aan de Zeeuwse politie, is de tasjesrover dinsdag om 13.00 uur aangehouden in zijn woning.

De man zit in Torentijd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Richard (23-3-2011 om 07:36)
Vaak verneem je uit de media dat omstanders keken maar niet ingrepen. Het doet mij goed dat je leest dat het ook anders kan. Niets dan lof voor diegene die ingegrepen hebben. Als de fatsoenlijke mensen op elkaar konden rekenen zouden de criminelen geen schijn van kans meer maken.
Mieke (23-3-2011 om 07:12)
Eng!!!!!!!!!!!
Lex (23-3-2011 om 00:17)
Mooier kan eigenlijk niet,eerst knokken voor je handtas en dan later nog te horen krijgen dat die sukkel vast zit.Proficiat voor alle helpende handen die deze vrouw geholpen hebben en een compliment voor het werk van de politie dat deze man de tijd gekregen heeft om er eens goed over na te denken.
Gerrit (22-3-2011 om 22:09)
Prima speurwerk. En dat mag ook wel eens gezegd worden, de politie krijgt (zeker op dit forum) al genoeg modder over zich heen gestort.
Cookie-instellingen beheren