Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 27 km

Meisje gebeten door hond in Goes

Toegevoegd: 23-03-2011, 19.31 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Woensdagmorgen is een 12-jarig meisje uit Goes in haar woonplaats door een hond gebeten. De politie zoekt getuigen.

Het meisje reed rond 08.15 uur op haar fiets over de rotonde M.A. de Ruijterlaan/Piet Heinstraat. Over het fietspad liep een niet aangelijnde hond. Door de eigenaresse werd de hond bij de halsband vastgehouden om de fietsster laten passeren.


De hond schoot echter los en beet de fietsster in haar been. De eigenaresse van de hond rende weg zonder de schade te regelen of haar identiteit achter te laten. Ze was in het bezit van 2 honden, waarvan er 1 niet aangelijnd was.

Het slachtoffer moest zich laten behandelen bij een dokter. De politie is op zoek naar mensen die getuige waren van dit incident of weten wie de vrouw met de twee honden is. Ze kunnen bellen met 0900-8844.

De politie meldde aanvankelijk dat het slachtoffer een 39-jarige vrouw was. Die mededeling is inmiddels gecorrigeerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
MotoRob (26-3-2011 om 12:45)
Hopelijk krijgen ze die mevrouw te pakken want dit kan natuurlijke niet en die hond moeten ze muilkorven of afmaken, de keus is aan de eigenaresse. Dat arme meisje blijft voor de rest van haar leven bang voor honden, hebben jullie daar al eens aan gedacht?
Sheena (26-3-2011 om 11:11)
Ik ben het met de mensen eens die zeggen dat de hond er niks aan kan doen. Het is immers de verantwoordelijkheid van ons om honden op te voeden en aan te lijnen, weet zo'n hond veel misschien is het haar of hem geleerd om te pakken en dan krijgt zo'n beestje altijd maar de schuld.
Liek (26-3-2011 om 08:04)
Jullie hebben allemaal nogal veel commentaar op de bezitter van deze hond maar vergeet niet dat de hond er nu de dupe van is want die wordt waarschijnlijk afgemaakt omdat ie heeft gebeten!! Beetje stom als je weet dat je hond een hekel heeft aan fietsers om hem dan daar los te laten!
Marco (25-3-2011 om 00:05)
Ben ik weer. Over het opvoeden van de hond. De hond kan wel degelijk de aard van de vader/moeder overnemen, hebben we vroeger ook gehad toen pappie valser werdt (in moeten slapen) de kleine werdt dat later ook naar mate hij ouder werdt. En we hadden hem normaal opgevoed hoe het hoort.
Marco (24-3-2011 om 23:55)
@Arie. Zeur toch niet zo. @Bericht. Heeft dat meisje dan die vrouw niet gezien? Ze reed er nog voorbij, ik lees dat de vrouw de hond nog vast hield om haar te laten passeren. @Goesegans. Jah kan wel, ik kom daar niet zo vaak.
Mar (24-3-2011 om 21:26)
@ Dan: Waar lees jij dan dat het een grote hond was?
Cookie-instellingen beheren