Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw ernstig gewond Westkapelle

Toegevoegd: 23-03-2011, 21.10 uur - Update: 24-03-2011, 10.07 uur
Door: Roland de Jong
WESTKAPELLE - In Westkapelle is vanavond iemand ernstig ten val gekomen. De traumahelikopter werd daarom ingezet.

De 53-jarige vrouw uit de gemeente Veere reed rond half acht met haar paard op de Poppekerkseweg. Een vrachtauto wilde passeren en het paard schrok hier erg van. De vrouw viel van het paard en het dier liep vervolgens ook nog eens over haar heen.


Een ambulanceteam verleende direct eerste hulp, maar had toch de assistentie nodig van een mobiel medisch team. Zodoende werd de traumahelikopter uit Rotterdam ter plekke gestuurd.

Even na kwart voor negen kon de helikopter opstijgen om de gewonde naar het Erasmus-ziekenhuis in Rotterdam over te brengen. Over de toestand van de vrouw is niets bekend. Ze was wel bij kennis.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dennis (25-3-2011 om 08:56)
Zodra er een vrachtwagen of landbouwvoertuig bij betrokken is wordt altijd gelijk alle schuld richting de chauffeur gegeven. in dit geval kon de chauffeur er helemaal niks aan doen naar mijn idee. zonder transport heb je niks dus geef de schuld nou niet altijd aan de chauffeur famillie sterkte
Moor (24-3-2011 om 19:14)
Jan heeft best gelijk,en jullie moeten leren lezen,want hij schrijft helemaal niet,dat de vrouw geen verlichting droeg,en altijd heeft de vrachtwagenchauffeur het gedaan,en word hij schuldig bevonden,door bepaalde mensen,en ook veroordeeld,als er een ongeval gebeurd met zijn wagen
Leonie (24-3-2011 om 17:56)
Beste mensen, Jan zegt helemaal niet dat ze geen verlichting droeg er staat en ik citeer "ook al voer je verlichting aan je kleding". Verder wens ik de persoon in kwestie en familie en vrienden veel sterkte toe, hopelijk valt het mee.
Lisa (24-3-2011 om 16:41)
Ben het met jan eens,
Anoniempje (24-3-2011 om 12:35)
Het was nog niet donker toen het gebeurde.
@Jan (24-3-2011 om 11:17)
Zeg Jan, het was licht toen het ongeluk gebeurde!!!
Cookie-instellingen beheren