Weerbericht:
Bewolkt, van tijd tot tijd (mot)regen en morgen ook vrij veel wind
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Schade bij kleine kettingbotsing

Toegevoegd: 24-03-2011, 09.19 uur
Bij het ongeluk ontstond alleen materiële schade. Bij het ongeluk ontstond alleen materiële schade. Bij het ongeluk ontstond alleen materiële schade.
Bij het ongeluk ontstond alleen materiële schade.
© Foto: Sander van Ginkel
Door: Roland de Jong
GOES - Rond vijf uur zijn dinsdagmiddag enkele auto's met elkaar in botsing gekomen op de 's-Gravenpolderseweg bij Goes.

Volgens een getuige moest een auto hard remmen voor zijn voorligger. Hierna reden drie andere voertuigen achterop. De eerste auto werd niet geraakt en kon zijn weg dus normaal vervolgen. De twee auto's hierna hadden alleen lichte schade en konden ook gewoon verder rijden.


Een vierde auto moest wel worden weggesleept. Er kwam een ambulance ter plekke om de betrokkenen te onderzoeken, maar niemand raakte gewond.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Reclame (24-3-2011 om 14:47)
2 seconden scheelt mensenlevens
Chicka68 (24-3-2011 om 13:40)
@Poema: ik zeg: JUIST!
Sander (24-3-2011 om 13:28)
Ja ik ga helemaal akkoord met jullie er wordt gewoon te weinig afstand gehouden op de weg tussen goes en s' Gravenpolder van de week zag ik ze met mist met minder dan 20 meter tussen stand rijden dus als er dan 1 moet remmen dan krijg je dus wat je hier boven ziet
Poema (24-3-2011 om 12:08)
Ik zeg maar 1 ding: AFSTAND HOUDEN !!!
Arie (24-3-2011 om 12:05)
Heel vervelend dit. En dit denkt de gemeente Goes dus te kunnen voorkomen met een kliklijn voor het verkeer, weet u nog? Op weg naar 0 ongelukken..?
Cookie-instellingen beheren