Weerbericht:
Bewolkt, op de meeste plaatsen droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Automobilist aangehouden in Philippine

Toegevoegd: 03-02-2005, 23.36 uur
Door: Politie Zeeland

PHILIPPINE - Op de Kasteelstraat in Philippine is vanmiddag rond 14.28 uur een 82-jarige Belgische automobilist aangehouden, omdat hij niet wilde meewerken aan een blaastest.

Agenten troffen de man in zijn auto en vroegen hem op straat mee te werken aan een blaastest. Hiermee ging de man accoord en uit die blaastest bleek dat de man alcohol had gedronken. Voor een preciezere blaastest moest de man mee naar het bureau, om in het ademanalyse-apparaat te blazen.

Dit weigerde de man waarop hij is aangehouden. Op het bureau heeft de man toch maar meegewerkt en uit de ademanalyse-test bleek dat hij twee maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Hij kreeg een bekeuring en een rijverbod van vier uur.

Toen de man het politiebureau weer had verlaten liep hij meteen naar zijn auto toe en wilde hierin wegrijden. (Ondanks het rijverbod dat hem was opgelegd.) De agenten wilden de man beletten weer achter het stuur te kruipen en weg te rijden. Hierbij ontstond een worsteling en werd de 82-jarige wederom aangehouden.

In afwachting van verhoor zit de man op dit moment nog vast.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren