Weerbericht:
Bewolkt, op de meeste plaatsen droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Aanrijding tussen fietser en truck in Kruiningen

Toegevoegd: 03-02-2005, 23.40 uur
Door: Politie Zeeland

KRUININGEN - Op de Zanddijk in Kruiningen heeft vanmiddag rond 15.14 uur een ongeval plaatsgevonden waarbij een 24-jarige fietser gewond is geraakt.

De man, afkomstig uit de gemeente Reimerswaal, gaf op de Zanddijk geen voorrang aan een voor hem van links komende vrachtauto, bestuurd door een 44-jarige Middelburger, die op een voorrangsweg reed.

De fietser werd geschept door de vrachtauto en raakte lichtgewond door de aanrijding. Hij is met kneuzingen en schrammen overgebracht naar het ziekenhuis.

Mogelijk is de oorzaak van het ongeval geweest dat de richtingaanwijzer van de vrachtauto bleef hangen na een vorige bocht, zodat het voor de fietser leek alsof de vrachtwagen rechtsaf wilde slaan


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren