Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestaties na mishandeling

Toegevoegd: 25-03-2011, 17.49 uur
Door: Roland de Jong
OOSTBURG - De politie heeft twee personen aangehouden naar aanleiding van een mishandeling in Oostburg.

Op de Markt in Oostburg werd zaterdag, 5 maart tussen 03.00 en 03.30 uur een 25-jarige man uit de gemeente Sluis door twee mannen mishandeld. Dit gebeurde nadat hij eerder die avond in een horecabedrijf een meningsverschil had uitgesproken met een van zijn belagers.


Toen de 25-jarige man later de horecagelegenheid verliet, kwamen de twee mannen achter hem aan en werd hij door beiden geschopt. Twee andere mannen schoten de 25-jarige, die korte tijd bewusteloos was, te hulp, waarna zijn aanvallers weggingen. De 25-jarige man liep letsel op aan zijn gezicht, schouder en heup.

De twee werden opgepakt na een getuigenoproep. Een aantal tips bracht de politie op het spoor van twee mannen van 19- en 21 jaar uit Oostburg. Ze zijn dinsdag (21-jarige) en donderdag (19-jarige) aangehouden en ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (26-3-2011 om 15:42)
Ja Piet, dat hoop ik ook. Stelletje lafbekken, 2 tegen 1.En tegenwoordig mag je jezelf verdedigen zonder een tegenaanklacht aan je broek te krijgen!
Julder (26-3-2011 om 14:32)
Ik sta ervan te kijken dat 2 personen te hulp schoten. Lafaards genoeg in O'burg. Openbare geweldpleging is een strafbaar feit, met nieuwe wet en regelgeving op komst kan dit wel eens een zwaardere straf worden voor het plegen van openbaar geweldpleging dan in het verleden ...
Piet (25-3-2011 om 19:29)
Ik hoop altijd met heel mijn hart dat deze figuren eens iemand pakken die zich dusdanig weet te verweren dat hij beiden flink letsel kan toebrengen. Lafaards om iemand met zn tweeën zo te mishandelen tot iemand bewusteloos is. Nu maar afwachten of ze een straf krijgen...
Cookie-instellingen beheren