Weerbericht:
Wisselend bewolkt en een bui. Overdag regenachtig. Morgen veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Veel rook bij middelbrand Souburg

Toegevoegd: 26-03-2011, 16.45 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - In de Van Terylingenstraat in Oost-Souburg is vanmiddag een middelbrand uitgebroken. De brand ging gepaard met forse rookontwikkeling.


De brand ontstond rond 15.40 uur. Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland woedde het vuur in een loods en een schuur. In de loods zouden diverse gasflessen en een auto hebben gestaan.

Blusvoertuigen uit Oost-Souburg en Middelburg werden ingezet om het vuur te blussen. Een hoogwerker uit Vlissingen verleende assistentie. Rond 16.30 uur was het vuur onder controle. De brandweer verwachtte toen nog wel enige tijd nodig te hebben om na te blussen.

De Stichting Salvage komt ter plekke voor de schade-afhandeling. Bij de brand raakte niemand gewond.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bill (27-3-2011 om 23:22)
Wij zijn heel blij dat deze brandweerlieden er zijn en er mag wel wat meer respect voor deze mensen komen vind ik . dat het in de vlissingse straat misgaat was een kwestie van wachten.
Middelburger (27-3-2011 om 09:48)
Als iedereen zijn auto in de aangewezen parkeervakken zou zetten, maar blijkbaar is dat te moeilijk voor heel Oost-Souburg en Vlissingen dit als resultaat dan. Het scheelt nu ook al dat de bus er niet meer hoeft te rijden dat was helemaal een ramp daar
Job (26-3-2011 om 19:55)
Gemeente wordt wakkereen weg opgebroken geen doorkomen op de vlissingsestraat. Duurde 25 min voordat ze er konden komen, verdorie je kinderen zullen maar in een brandend huis zitten en ze kunnen niet door de VLISSINGSE STRAAT!
Jd (26-3-2011 om 19:40)
Zijn dat tegenwoordig de nieuwe hogedruk slangen?
Souburgernaar (26-3-2011 om 18:05)
Wat een sensatie gevoelige mensen vandaag in souburg en dan maar te zwijgen over de goede aanrij route door de vlissingse straat een oponthoud van weet ik niet wat. De brandweer kon er heel lastig doorkomen. Goed alternatief Gem. Vlissingen 1 zijde auto's parkeren ander kant autovrij houden.
Cookie-instellingen beheren