Weerbericht:
Bewolkt, regen en sneeuw. Morgen zonnige perioden
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Middelbrand ruilwinkel Goes

Toegevoegd: 27-03-2011, 06.49 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Een felle brand heeft vanochtend vroeg in Goes flinke schade aangericht bij de ruilwinkel aan de Couwervestraat in Goes.

De brand werd rond vijf voor half zes (zomertijd) opgemerkt. Vrij snel kwamen er meerdere meldingen binnen dat er sprake was van veel rookontwikkeling en vlammen. De brandweer schaalde binnen korte tijd op naar middelbrand en ging zodoende ter plekke met twee bluswagens en een ladderwagen.


De brand is volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland woedde de brand op de begane grond, maar is wel het gehele pand vol rook komen te staan. Rond 06.20 uur werd het sein brand meester gegeven. De brandweer gaat nog enige tijd nablussen en is al gestart met het ventileren van het gebouw. De ladderwagen kwam wel ter plekke, maar hoefde niet te worden ingezet.

Bij de Goese ruilwinkel kunnen mensen punten verdienen door goederen en/of diensten in te leveren. Die kunnen ze dan weer inruilen tegen het gebruik van de goederen en/of diensten van andere deelnemers.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goes-Westenaar (28-3-2011 om 00:05)
Viel ons inderdaad ook al op dat het de zoveelste brand in Goes is in een sociale plek. Maar goed deze heeft niet volledig uit kunnen branden. Omdat wij deze brand hadden opgemerkt en 112 gebeld hadden. Dus gelukkig is de schade nog enigzins beperkt.
Inwoner Goes (27-3-2011 om 14:42)
De zoveelste brand in Goes!
Inwoner Goes (27-3-2011 om 11:59)
Lijkt wel allemaal een beetje verdacht naar mijn inziens. Eerst de Betho, een maand later op de houtkade, en nu de ruilwinkel ook wwer ruim een maand later. Allemaal hebben ze iets te maken met sociale werkplaatsen of te werkstelling via de gemeente. Wel een beetje vreemd.
Andrea (27-3-2011 om 11:30)
De zoveelste brand dit jaar in Goes.
Wil (27-3-2011 om 11:08)
Dit is al de zoveelste brand in Goes. Laat de politie het maar eens tot op de bodem uitzoeken, ik zeg dat ze is aangestoken, kan het niet bewijzen of hardmaken. Volgens mij zijn zowel de Betho als café De Post ook aangestoken, maar ik kan het niet bewijzen...
Condor (27-3-2011 om 10:28)
Toch vreemd, is al de zoveelste brand in een instelling waarbij mensen geholpen worden het wat makkelijker te krijgen. Vreemd dat er nog steeds geen sprake is van.......
Cookie-instellingen beheren