Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 12 km

Aanhoudingen voor beledigen agenten

Toegevoegd: 27-03-2011, 21.16 uur
Door: Manfred Berrevoets
LEWEDORP - In de Dortsmanstraat in Lewedorp is zaterdagavond een 31-jarige Oost-Souburger aangehouden voor het beledigen van een agent.

De agent ging omstreeks 20.00 uur ter plaatse na een melding van een burenruzie. Een van de betrokkenen, de Oost-Souburger, vond het nodig de agent uit te schelden en te beledigen. De man is meegenomen naar het politiebureau.


Een 22-jarige man uit de gemeente Veere werd zondag rond 05.30 uur op de Beenhouwerssingel in Middelburg aangehouden. Hij bemoeide zich met een aanhouding en werd meerdere keren gevraagd weg te gaan, gaf hieraan geen gehoor.

Maakte trappende beweging richting agent en bleef hem herhaaldelijk uitschelden. Beide mannen zijn na verhoor en opmaken proces-verbaal weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (28-3-2011 om 08:33)
Geweldig, die mentaliteit van tegenwoordig!
Bram (28-3-2011 om 01:06)
In vrijheid gesteld???? Niet te geloven. Deze mannen onttrekken zich aan het gezag en dat is in Nederland niet toegestaan. Dit moet je in Spanje, Griekenland of Duitsland enz. eens flikken. Kom je er snel achter dat men dit niet accepteerd. Hopelijk denkt de rechter er ook zo over.
Cookie-instellingen beheren