Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Schade na ongeluk onder invloed

Toegevoegd: 28-03-2011, 15.25 uur
Door: Roland de Jong
ZAAMSLAG - Zondagavond rond 19.15 uur is een eenzijdig ongeval gebeurd op de Terneuzensestraat in Zaamslag.

De melding was dat er een auto op zijn kop in een sloot lag. Agenten van de Zeeuwse politie gingen snel ter plaatse en troffen de bestuurder aan. Hij was op eigen kracht uit de auto geklommen en bleek niet gewond te zijn.


De agenten hebben de bestuurder laten blazen en hij bleek gedronken te hebben, maar niet zoveel dat zijn rijbewijs ingevorderd moest worden. De 19-jarige Terneuzenaar kreeg een rijverbod van 3 uur opgelegd.

Zijn auto is weggesleept.

 

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Alfred (29-3-2011 om 16:38)
Wel (iets) gedronken en een ongeluk veroorzaken, voor mij een reden om wel het rijbewijs af te pakken !! 19 jaar, dus net z'n rijbewijs, ik dacht dat er helemaal geen alcohol gedronken mocht worden bij beginnende bestuurders. T's wel genoeg om een rijverbod te geven, beetje vreemd !
Mar (28-3-2011 om 17:16)
Zo dan......beetje trots op jezelf?
Cookie-instellingen beheren