Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 23 km

Belg rijdt dronken door Sluis

Toegevoegd: 28-03-2011, 15.32 uur
Door: Roland de Jong
SLUIS - In de Sint Annastraat in Sluis is in de nacht van zondag op maandag een 72-jarige Belg zijn rijbewijs kwijtgeraakt omdat hij teveel had gedronken.

Bij controle van de auto en zijn bestuurder roken agenten van de Zeeuwse politie omstreeks 02.30 uur dat de man alcohol had gedronken. De man uit Eeklo moest op straat een blaastest ondergaan en hij blies een 'f'.


Hierna werd hij meegenomen naar het politiebureau waar van hem bloed is afgenomen. De man kon vanwege gezondheidsredenen geen blaastest doen op het ademanalyseapparaat. Omdat de man op straat al een 'f' had geblazen, was dus al duidelijk dat hij flink teveel gedronken had en de agenten hebben het rijbewijs van de man afgenomen.

De uitslag van de bloedproef is nog niet binnen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wouter (28-3-2011 om 19:12)
Die jeugd van tegenwoordig !
Mar (28-3-2011 om 17:12)
Hoe ouder hoe gekker!!!!!
Cookie-instellingen beheren