Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
56 files van totaal 206 km

Trio aangehouden voor diefstal

Toegevoegd: 28-03-2011, 23.03 uur
Door: Manfred Berrevoets
RILLAND - Door de politie zijn zondagavond drie personen in de leeftijd van 20- t/m 27 jaar aangehouden voor de diefstal van kentekenplaten.

Rond 18.00 uur was door een getuige melding gedaan dat er kentekenplaten werden gestolen vanaf een personenauto die stond bij de golfbaan aan de Grensweg in Rilland.


Deze getuige gaf ook het kenteken door van de auto die betrokken was bij de diefstal. Even later werd die auto gezien op de parkeerplaats bij pompstation De Vliete langs de A58. In de auto zaten twee vrouwen en een man, afkomstig uit Rotterdam en Nijmegen, die gelijk werden aangehouden. Bleek dat in de auto waarin ze reden nagenoeg geen benzine meer zat. Vermoedelijk wilden ze tanken met de valse kentekenplaten.

Het drietal is, na een nachtje in Torentijd, vanmiddag weer in vrijheid gesteld nadat proces-verbaal is opgemaakt. De gestolen kentekenplaten zijn weer terug bij de eigenaar.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (29-3-2011 om 15:11)
Nou ja zeg, kun je nou niet eens meer je auto parkeren zonder dat een of andere idioot het nodig vindt om je kentekenplaten te jatten? Het loopt toch echt wel de spuigaten uit hoor! Niet te filmen; wat een brutaliteit!
Cookie-instellingen beheren