Weerbericht:
Vandaag veel zon en zomers warm. Donderdag later regen en (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Groot onderzoek dode in auto

Toegevoegd: 29-03-2011, 11.24 uur - Update: 01-04-2011, 14.22 uur
Door: Roland de Jong
KAMPERLAND - Nabij de Banjaardweg in Kamperland is een dode aangetroffen in een auto. Er bevond zich ook een gewonde in de auto. De politie is een groot onderzoek gestart.

Volgens de politie werd de auto rond acht uur aangetroffen door een passant. Hierna ging de politie ter plekke. Voor de gewonde is een ambulance opgeroepen. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar een ziekenhuis gebracht. De politie kan niet vertellen hoe erg de gewonde er aan toe is.


De politie is een groot onderzoek gestart. Vier technisch rechercheurs in witte pakken hebben de auto en de omgeving in een straal van honderden meters afgezocht. Er is ook een auto van de afdeling verkeers ongevallen analyse ter plekke gekomen om foto's te maken vanuit een hoge mast. Een agent heeft samen met een speurhond ook de omgeving minitieus afgezocht.

De politie kan nog niet zeggen wanneer er meer duidelijkheid komt. De omgeving is voorlopig nog afgezet. De auto zal geborgen worden en vervolgens nog nader worden onderzocht.

Rond 12.00 uur maakte de politie bekend dat er een Team Grootschalig Onderzoek (TGO) is opgestart. Dat zou er op kunnen duiden dat serieus rekening worden gehouden met een misdrijf.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lisa (30-3-2011 om 06:45)
[email protected] je krijgt geen problemen,het is juist goed het door te geven.
Mar (29-3-2011 om 21:13)
@ Eilandbewoner:Wou net hetzelfde zeggen als Rens; maar toen stond zijn reactie er al. Ik vind het heel dapper van je dat je die info hebt doorgegeven! Chapeau!
Eilandbewoner (29-3-2011 om 21:07)
@Rens weet het en heb al contact gehad al vind ik het wel eng. Wil zelf geen problemen krijgen als het een misdrijf zou zijn. Komt zo dichtbij en er zijn altijd nabestaanden waar ik erg mee te doen heb
Rens (29-3-2011 om 21:02)
@eilandbewoner dit soort info kan voor de politie heel erg zinvol zijn!
Eilandbewoner (29-3-2011 om 19:44)
Deze auto stond om 7 uur al in de berm op de rotonde bij Kamperland zonder mensen erin... dacht dat daar de plaats van het ongeval was maar op deze foto zie ik dat het een stukje verderop nu is... raar
MrX (29-3-2011 om 17:47)
Woow, bizar verhaal! Auto kwam ik overigens vanmiddag tegen op een auto-ambulance op de A58 gevolgd door een aantal politiewagens.
Cookie-instellingen beheren