Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
21 files van totaal 58 km

Man zit dronken achter stuur

Toegevoegd: 30-03-2011, 13.47 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Door de politie is dinsdagavond het rijbewijs ingenomen van een 37-jarige Vlissinger omdat hij dronken achter het stuur zat.

Rond 21.45 uur was melding gedaan dat een dronken man was weggereden in een bedrijfsbusje. Ook het kenteken werd doorgegeven. Agenten gingen op de melding af en zetten de automobilist op de Paul Krugerstraat in Vlissingen aan de kant.


De bestuurder kwam meteen de auto uit en wankelde op zijn benen, zijn adem rook duidelijk naar alcohol. Hij ging mee naar het politiebureau voor de ademanalyse. Daar bleek dat hij ruim ruim driemaal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Zijn rijbewijs is hij voorlopig kwijt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lisa (30-3-2011 om 17:28)
Keurig van degene die de politie heeft gewaarschuwd....toppie joppie
Jo (30-3-2011 om 15:36)
Hopen dat hij z`n baan kwijt is ....geen medelijden met dit mannetje
Cookie-instellingen beheren