Weerbericht:
Bewolkt, van tijd tot tijd (mot)regen en morgen ook vrij veel wind
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Brand in kelder bij zorgcentrum

Toegevoegd: 30-03-2011, 22.33 uur
De brand bij het zorgcentrum in Lewedorp De brand bij het zorgcentrum in Lewedorp De brand bij het zorgcentrum in Lewedorp
De brand bij het zorgcentrum in Lewedorp
© Foto: Kees Marijs
Door: Manfred Berrevoets
LEWEDORP - In een kelder van een zorgcentrum aan de Deltastraat in Lewedorp heeft vanmiddag korte tijd brand gewoed.

De brandweer werd even voor 17.00 uur opgeroepen voor een automatische brandmelding. Bij de uitruk bleek het om een echte brandmelding te gaan. De brandweer van Arnemuiden, welke was opgeroepen, schaalde gelijk op naar een middelbrand.


De brandweercollega's uit Nieuwdorp waren op dat moment net klaar met een andere melding en zijn dan ook met spoed naar het brandadres gegaan. Bij aankomst van de brandweer bleek dat er in de kelder een prullenbak in brand stond die voor veel rookontwikkeling zorgde.

De brand was snel geblust en de brandweer heeft de kelder vervolgens geventileerd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren