Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
43 files van totaal 139 km

Boetes bij controles op Schouwen

Toegevoegd: 01-04-2011, 18.03 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - In verband met klachten over snelheidsoverschrijdingen op de Brouwersdam (N57), heeft de politie vrijdagochtend vanaf omstreeks 05.00 uur controle met de videoauto gehouden.

Daar mag maximaal 100 km/h gereden worden. Er werden vier snelheidsoverschrijdingen geconstateerd, waarvan een 61-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland meer dan 50 km/h te hard reed. Hij moest zijn rijbewijs inleveren.


Ook werd, vanwege regelmatige klachten, vrijdag tussen 14.00 en 16.00 uur gecontroleerd ter hoogte van de basisischool, gelegen aan de Calandweg in Zierikzee. Dit betreft een 30 km zone en er werd met de lasergun op de snelheid gecontroleerd. Er zijn 5 bestuurders bekeurd. De hoogste snelheid was 57km/u.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap Verkeer (2-4-2011 om 12:43)
Bij zo'n school is zo'n controle nuttig. maar om vijf uur 's ochtends op een rechte weg met weinig verkeer? dat doet vermoedden dat het op de N57 om bonnetjes jagen gaat, ook al is 157 daar veel te hard.
Cookie-instellingen beheren