Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 45 km

Politie zoekt getuigen mishandeling

Toegevoegd: 01-04-2011, 18.04 uur
Door: Manfred Berrevoets
ZIERIKZEE - Op de Westhavendijk in Zierikzee werd maandag tussen 21.00 en 21.30 uur een 58-jarige man uit Zierikzee mishandeld door een nog onbekende man.


De 58-jarige man liep samen met zijn vrouw en hun hond over de Westhavendijk in de richting van het Bolwerk, toen hun een man met één aangelijnde hond en één loslopende hond tegemoetkwam. Tussen de twee mannen ontstond onenigheid nadat de twee loslopende honden met elkaar begonnen te vechten.

De 58-jarige man werd daarna geschopt en geslagen, waardoor zijn bril werd vernield. Het signalement van de man die schopte en sloeg luidt als volgt:
- Leeftijd eind 20 - begin 30 jaar
- Lengte ca. 1.90 m
- Fors postuur met halflang haar.
- Hij was gekleed in een wijde driekwart jas/jack.
 - Hij had twee honden bij zich: een blonde Golden Retriever en een grijsachtige soort 'vechthond'.

De politie vraagt dringend aan deze man om zich te melden. Ook eventuele getuigen van deze mishandeling worden gezocht. Men kan zich melden bij het politiebureau in Zierikzee. Bellen kan ook naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lang lontje (8-4-2011 om 19:02)
Een heleboel korte lontjes hier. Agressieve honden zijn helaas bij de foute baas terecht gekomen. Niet de hond maar de baas zijn agressie komt via de hond naar buiten. Behandel je hond zo je zelf behandeld wil worden!
Thera (2-4-2011 om 11:54)
Uit het gedrag van de eigenaar laat de wijze van opvoeding van de hond niets te wensen over. Voor zijn hond is het normaal om iets aan te vallen als iets je niet zint. Gezien de tijd, locatie en de beschrijving is de betreffende persoon vast snel te achterhalen.
VdVonck (2-4-2011 om 01:26)
Kelly, ik stoor me enorm aan mensen zoals jij! Mensen met vechthonden hebben een kort lontje en zijn agressief? Wij hebben 2 Cane Corso's (zogenaamde vechthonden) Dit zijn twee goede sullen! Zelf komen wij uit behoorlijk goede kringen en verdienen waarschijnlijk 5x zoveel als jij! Triest hoor!
Vlissinger (2-4-2011 om 00:10)
3. normaal gesproken ben ik een zeer rustig type dat zich niet zo snel kwaad maakt, maar zulke opmerkingen maken mij dus wel kwaad. Mijn stafford was een hele rustige hond en werd door een golden retriever gepakt in haar oor, zat een behoorlijk gat in, maar ze deed niks terug bij die retriever.
Vlissinger (1-4-2011 om 23:52)
2! Ik weet niet wat jij denkt wat een vechthond is, waarschijnlijk een pittbull, maar o.a. herders kunnen ook vechthonden worden, bijna alle rassen kan je een vechthond van maken, dus iedereen die een hond heeft, heeft een kort lontje volgens jou. Bedankt!
Vlissinger (1-4-2011 om 23:48)
1!@ Kelly: waarom arme golden retriever? weet je dat die op nr. 2 hebben gestaan van de meest gevaarlijke honden? Dus het kan ook zijn dat de golden retriever met de andere hond is gaan vechten. En nog iets een hond word nooit geboren als vechthond!! Mensen maken dat er van.
Cookie-instellingen beheren